damn "dia" nak mintak tukaQ baru plk......


apa khabar adik2 akak2 abg2 sekalian hahaha.....lama dah tak hapdet ni u all....rasa nak menangis pown ader gak....ye la mana taknyer semua file2 aku yang ader dlm lappy tu corrupt.....hah amik kau semua file aku musnah sama sekali....budget dgn harapan klu aku format tu lepas la.....hurm tak lepas gak....hard disk not detected katanyer.....apa lagi kena tukaq dgn yang baru la u all......habis semua entry2 hot yang aku nak released punah mcm tu jer.....sedeyyy!

hah apa lagi skang ni ala2 tumpang sekaki jer dgn mmber nyer lappy.....tapi mmg perkara ni selalu melanda diri aku....klu ader rezeki melimpah ruah nak masuk tetiba ader je barang yang rosak atau hilang.....hurm apa maksudnyer tue??? kita fikirla b'sama2 yer.....


THE END....


Photobucket
butirKata : insyah allah semuanyer akan pulih semula dlm masa terdekat nie......pada yang lawat kita tu no wories....aku selalu lawat blog korang....pape pown just leave ur word k....chiaoooo......

5 comments :

ieQa sWetLuv said...

sabo jela ye qief... ika pon now ni tgh de mslah lappy sangkut2 da.. agaknye lappy ni jeles kot tgk kite bahagia blogging..hahaha

z4mr said...

kalau terase nak beli laptop baru boleh la baca pguide kat sini

http://z4tech.blogspot.com/2009/12/panduan-membeli-laptop.html

self promote sket...hehe

sI tEDI said...

nak soh member tu caj, satu jam bape hengget!

ekekkekeke

eLLa said...

pernah daa rase lappy rosak..
2thun berturut2 plak tue..
n pada bulan yg same..iaitu januari..

tpi nasib baek thun nie bulan januari die xwat hal..hehe

Dak Wan said...

Hard disk kena buat back up, ganti saja hard disk tu k? Semoga tak berlaku lagi sekali . Hehehe