Dapat teman baru lagikkk.....

ader satu hari tu kita dapat 2 teman baru yang comel sgt2.....hurm klu tak silap mereka ni berpasangan heheheh.....tanpa membuang masa jom Qief citer lebey lanjut pasal teman Qief nie.....

hah ni nama dia MIMI....dia ni sngt sopan hehehe tak mcm yang sekor tu lagi.....klu tak silap time ni dia kurang sihat hehehe.....tu yang nampak lemah gemalai skit....

hurmmm yang ni plk nama dia Oyen.....hiash susah nak kawal kucing sekor ni bukan apa sebb dia ni mmg takle nak duduk diam asyik nak menggesel jer heheheh.....oo yer lagi satu dak Oyen ni sekali dia mengiawww mmg kita orang semua kena tekap telinga.....seyes suara dia mmg nyaring dan kuat.....

tu beberapa aksi yang Qief sempat snap.....


THE END


Photobucket
fullstop : dah lama tak update blog terasa janggal plk heheheh.....ayat pown ader skit berterabur hua hua hua.....

6 comments :

Eazy Izzuddin said...

cOmey si kitty..
=D

suraya said...

oyen tu mcm wt pose gedik plk..tp comel!~ XD

Cath J said...

comeiii... tak berak sana sini ke?? hehehhe

QieFLy si Dolce said...

Cath J : no dorang mmg akan buang jauh2....

syifa' said...

kite suke oyen !! comel laa...;))

Adam said...

suka mimi~~~~lalala...