ko nak mamposss ker?

jumaat baru2 ni aku hang out dgn my bff....timi, dype and zuzu kita orang plan nak kuar mencucuk langit...mampossss hahhahaa biar la u all budak2 baru nak start kenal erti dunia belah malam....layankan sajo....

zuzu, timi, dype & me

sebelum kita orang semua gerak ke tempat yang nak dituju kita orang plan drop by kejap kat petrol station area sri gombak nak topup minyak so senang la kita merayau tgh2 mlm nie.....setiba je kat petrol station tu orang yang bertanggung jawan untuk isi isi minyak ialah ZUZU....

aku > nok(zuzu) asal ko lama sngt isi tu....ke ko tgh wat minyak??
timi > ah la lambt tol *sekadar menyampuk
zuzu > sabar la aku tgh isila ni....smbil2 aku hirup bau petrol ni....high giler aku dibuatnyer....
aku & timi > ko giler......ko nak mamposs ker hah???

dah alang2 ko hidu baik ko sedut skali minyak tu smpi kering....

dan yang penting eh!! ko dah puas hidu bau petrol tu lepas tu ko boleh salah masuk tandas plk kannnn....hah padan muka ko hahahah


THE END....

Photobucket
butir kata : hah klu aku dah lama mati hidu bau petrol tu....