lembaran blog baru ku.....


salam tahun baru kepada semua blogger2 kalian....hehehe lama juga aku tak kembali on9 kannn hurm tu la pasal....maklum la busy yang teramat lebey2 lagi baru je balik dari PD...bukan bercuti tapi ader perhimpunan IPTA....apa pown later aku update kan untuk korang hehehe banyak sngt citer yang nak dikongsi.....
ooo yer sebelum aku terlupa aku just nak share kat korang pasal aku nyer blog baru nie....heheh maybe tringin plk nak ader blog lebey dari satu nie kan.....*blog yang ni pown tak terjaga nikan plk nak wat satu hehehe....takper2 klu bersawang pasti aku akan bersihkannya....klu boleh aku blog baru aku yang baru ni tak banyak berubah dari yang asal....cuma aku lebey kan kepada member aku kat blog tersebut....

Photobucket

fullstop : klu ader sebarang idea untuk nama blog tu...amatla dihargai hehehehe

6 comments :

sI tEDI said...

update jgn x update!

niesz said...

lame da xdgr cite..cpt la update..hihi..nk tau gak perkembngn qief..

Prankie said...

I love your new entry. haha.
(changkatbukitbintang.blogspot.com) lily, please do visit this.

Lady Dyla said...

hyeee.. suke belog br ini

discount bedding said...

Love your blog........

discount bedding said...

I love this blog.I also wish to take this opportunity to express my gratitude to each and everyone of you for your assistance and support all this while.