Jan 9, 2010

maaf entry ku merapu sahaja kali nie......

mencik la entry kali panjang berjela....saje je u allsss nak try practice typing heheh.....

semalam dengan nak tak nak kena gak la aku turun ke kampus....apa kes kelas tak start lagi tapi muka aku dah bertempek berkali2 kat kampus tue...hish aku pown tak hingin tapi disebabkan urusan2 yang melibatkan kelas aku SEM ni terpaksa aku gegehkan diri ke kampus....

sampi jer kat kampus aku punyer la tunggu Q yang pjg nak berurusan plus dgn budak2 junior yang baru nak sibuk2 daftar hostel....dah mmg orang nak register hostel apa la aku ni tak baik taw...hahah mampos ader aku peduli....

hurm agak tak berbaloi gak la sebb aku masih gagal untuk meng'register'kan diri aku untuk sem ni pasal apa staff2 yang berjawatan tinggi semuanyer meeting....hah amik ko semua sekaligusss convoy meeting ok...so tinggal beberapa kerat yang handle kan kaunter....sampi jer turn aku untuk deal pasal problem aku terkontang kanting dia nak jawab....yela dia bukan expert sngt pown maklumla baru lagi.....huh selamber jer dia suh aku dok tepi dulu....dengan muka lempeng ni terpaksa gak aku akur.....
^
^^
^^^
^^^^

Masa : 5PM
aku > abg dorang abis meeting kol baper erk ???
abg kaunter > pukul lima dek....
aku > hurm takpela saya tunggu kat tepi ni je la sambil tengok abg wat keje boleh kannn??
abg kaunter > mamposss ko nak tngok aku hahahhaha.....dah2 g men juah.....
*sampi ati dia usir aku hahaha......dia berani ker???

^
^^
^^^
^^^^
hurm dah kol 6 lebey still takde gak staff yang balik dari meeting nie....so aku pown balik la malas nak tunggu....aku balik tidur lagi bagusss....


dalam perjalanan balik ditemani oleh zuzu budak housemate aku.....tetiba jer ader mamat ni slumber tegur kita orang....

student For> hye boys??
aku & zuzu > huh....terkejut *student foreigner dari south Africa...

dan yang paling penting dah habis suai kenal bagai dia keluarkan statement ni....

student For> are u guys Muslim?
aku & zuzu > yes we are...tanpa berfikir
student For > oh 1stly i should say Assalamualaikum ot u guys....*sambil berjabat tangan

hah...amik kau baru nak bertanya dan memberi salam....apa dia ingt aku dgn zuzu ni cina celup taw la i ader mix from Indonesian belah mak....hahahah sempat saje nak puji diri sendiri....

asal kita orang berdua ni mcm orang non muslim ker...??? agak2 mirip paris hilton tak...matilah kena baling dgn kasut....

lepas tu citer punyer citer baru la tersingkap disebalik cerita.....yang dia ni nak pinjam duit balik ker Cheras....aku pown tak taw apa problem dia....yang penting dia janji nak pulangkan ari isnin depan kol 1ptg kat library....hah siap gtaw masa n tmpt lagi.....

hey YO....can i borrow from u 20 bucks.....



THE END......


Photobucket
butiremas : hari ini aku tgh packing2 barang coz nak ke PD.....saje je nak release tension sebelum masuk kelas....walaupun kelas tak start lagi.....(>.<)





6 comments :

Cath J said...

ishh ishh ishhh... tak malu betul dorang ehh... selambe je pinjam duit mcm tu?? Tapi kalau dah betul2 gawat.. malu... sendiri yg susah...

Harap2 org tu dtg lah byr kan... ^_^

sI tEDI said...

wah! lama x hupdates!!

Adam said...

bagi ke duit tu? kawan adam kene scam hari tu...harapan tinggal harapan...gittewwww

duit terbang macam tu je

farish H said...

dpt gak jupe die aritu ehhe

ZIANA ♥ FARREL said...

ceh!!!ingat kan nak mengayat..rupenya nak menge'pau'....bagi ke 20hengget tu??

Eazy Izzuddin said...

hey yoo..
can i borrow money
ish2