Mar 30, 2010

Nak Cantik...Perempuan sanggup tak??


Hye u all....apa khabar semua sihAT??? hurm harap2 sihat la semua hendaknyer...1 hari 1 blog publish boleh ker mcm tu u all????....hurm layankan sajo....kan kita 1 malaysia skang ni....okla tanpa banyak sngt merapuh mari kita kena agenda yang sebetulnyer.....


kali nie entry tentang kaum perempuan sajoooo yer...kaum adam pown boleh gak join tapi SANGGUP kerr??? hehehehe.....klu kita tngok produk kecantikan dan kesihatan semuanyer diinspirasikan dari korean atau jepun ntah betol ke tidak aku nie....tapi mmg pelik2 kan cara rawatan kecantikan dorang tue....apa pown mari kita tngok step kecantikan dari korea nie.....


ok apa yang kita perlukan 10 BIJI lipas hahahah
(lagi banyak lagi meriah u all = statement kak senduk)

lepas tu kita blendkan lipas2 tersebut hahaha....mcm nak blend ramuan masakan u all....buekkk nak muntah aku tngok.....

hah lepas tu....tunggu apa lagi calitkan sajooo kat muka anda.....lagi tebal lagi elok kot.....

tadaaaaa.....inilah hasilnyer hurm ntahla berkesan ke tidak.....
selamat mencuba u all....


THE END

Photobucket
p/s : hah ni tanyer skali lagi u all sanggup ker tidakkk ???? :P

5 comments :

Fina Fento said...

yarkhh..tak sanggup mak..

suezensuzanna said...

x sanggup!!!!!!!!!!

Athirah Ibrahim said...

tak sanggup i. natural beauty sudayh. bahaha dasar perempuan bongek. LOL.

||| PöJìé PööH ||| said...

choyY!!
gelilah uolsss!!
i xsanggup, biarlah muka i berkeladak janji ati putih bersih dpd pakai mende bukan2..
gittew!

Wai said...

sanggup berbelanja lebih, guna kaedah moden, daripada cara nih.... huhuhuh.....