Situasi di dalam Monorail

hari ni citer pasal housemate aku lagi klu korang ingt entry sebelum ni pasal harimua kuat so skang ni lain plk...semlm timbul lagi isu yang tak sudah2 dengan perangai dia yang sengal tu....mcm ni citernyer~~~~

semalam lepas kelas kitaorang plan nak ke lowyat nak tnyer pasal streamyx so kita orang amik la monorail dari Kl Central ke station Imbi....tapi time kita orang g ke Lowyat tu takde la sesak sngt sebb time tu baru pukul 3 petang....nak dijadikan citer kemudian monorail ni benti kat satu station di mana ader sekumpulan mamat bangla kalut masuk ke dalam monorail tu....agaknyer dorang ni baru smpi malaysia kot nak ronda2 kl katanyer....lepas tu salah sorang mamat bangla ni tegur housemate aku dgn tone suara dia yang tebal tu...

mamat tu : hello may i know this train go to Medan tuanku Station 2X...
housemate aku : ~~~cuak muka takut....

hye u....tada mau jawab soklan saya kah???? lempang kang

ahhhahah mmber aku tu cuak sebb mana taknyer mamat bangla tu bercakap mcm sebatu jauhnyer....so mmber aku ingt dia kena marah time tu muka dia mmg cuak giler....hahahha

hahaha lebey kurang mcm ni la dia terkejut time tu ;p

kemudian aderla orang kat tepi2 tu tolong housemate aku jawab soklan mamat bangla tu.....klu la time tu aku sempt rakam muka dia mesti best....hahahhaha

Photobucket

p/s : so mmg tak kering gusi klu lepak dgn dia nie....ni kan plk aku housemate dia mati gelak tak lama aku dibuatnyer.....

1 comment :

Adam said...

ahhaaa~~malu2 ngn mamat bangla tema nyer