(SHORT FORM) Abah + Hubby = B**I


hari ini aku rasa amat lega kerana aku tak kena bared dari memasuki exam so aku kena usaha kuat skit untuk subject calculus ni.....yer aku tahu aku lemah Calculation tapi itu tak bermakna aku akan repeat paper kannnn.....Apa pown aku amik kesempatan ini untuk mengucapkan ribuan terima kasih wat PN SURIYANI atas peluang yang diberikan huhuhuhu......dah2 abis pembuka selera arinie....back to the story guysss



citer yang nak disampaikan mcm nie hah!!!! mmber kita sorang ni "GEGURL" (bukan nama sebenar) ajak hubby dia dtg lunch skali kat umah biasalah parents GEGURL ni dah kenal sngt BF dia tu.....so smpi je kat umah si Hubby trus lepak kat ruang tamu bercerita dgn si ayah GEGURL....time tu GEGURL plk trus terjun ke dapur membantu si ibu siapkan lunch katanyer....depan hubby u all harus tunjuk rajin..... :P

lepas semua dah siap hidang ibu GEGURL pown berkata....
*
*
*
Ibu : GEGURLLLLLL kamu panggil la hubby n abah masuk makan.....
GEGURL : baik ibu....very the muslimah u all!!!!

setiba kat ruang tamu.....harusla si GEGURL akan memanggil si abah baru di ikuti si hubby tolll tak....oldman come 1st loooor :P

short form untuk
abah = bah
hubby = By

GEGURL : Bah, By makanan da siap jemput makan.....



hahaha time tu GEGURL sebut dgn laju skali.....mesti perkataan b**i yang korang dngr kannn huhuhu.....



THE END.....


Photobucket
p/s : huhuhuhuh moral of the story panggil la BF korang tu dgn nama lain.....eh mcm tu ker?? :P

2 comments :

Terry Verry Berry. said...

ahahaha. omg. apa reaksi bah ngan bi gegurl tu???

very the lawak.. made my day. hee~

QieFLy si Dolce said...

Terry : hahahahha abah gegurl tu tak respond pown....but si hubby ketawa terbahak2 with si gegurl....