Clash of The Titans darlinggg !!!!

dlm poster tu adalah Situkang Sihir.....*aku pown tak taw asal jelir lidah hahahha

salam tgh malam u all....skang ni waktu tepat kat lappy aku menunjukkan 12.06 am so aku tak sure la korang still berjaga or dah diawang-awangan maklumla esok kan keje lagi kena la bangun awal bagaikan....

ok2 without wasting time kita nak citer pasal entry kali ni bertajuk "Clash of The Titans" yessss dngr title pown mcm dah gempak kan....hurm bagi aku la kan....two thumbs up....sebb aku suka jalan citer dia yang buatkan aku sering tertunggu2 mcm mana setiap watak....contoh medusa n kraken >>> walaupun aku sinonim dgn watak2 tu tapi aku nak gak tngok mcm mana rupa dlm citer ni kannn....so konklusinya citer ni sngt menarik.....hah jom layan pelakon yang banyak memainkan peranan dlm story ni......

ni la watak utamanyer sam worthington sebagai Perseus

and 2nd follow by Alexa Davalos as IO


THE END



Photobucket
p/s : xrugi klu korang tngok citer ni dan citer ni sngt best walaupun ader sedikit persamaan unsur2 keagaman....i mean dari segi pefahamana aku la :P cheers XOXO from QcD

2 comments :

r4v3 said...

tambi. salah org la. pic yg ko tunjuk tu gemma arterton a.k.a io, alexa davalos tu princess andromeda =D

QieFLy si Dolce said...

r4v3 : ayooooo mcm mana boleh salah....ini kamu punya pasal la....langgar orang opsss my bad ;p