Demam Exam.....



hah maklumla semenjak dah start Exam ni aku pown jarangla nak tempek entry kat blog aku nie....apa pown yang penting lepas exam ni aku nak berblogging smpi lebam voleyyy??? hahhahaha layan sajooo

first day sajo aku dah ader 2 paper haish naik pecah kepala hotak aku nak menjawabnyer mau tak pagi2 aku dah kena jawab paper Finance hah elok sngt la tu dah la air-cond kuat nak mamposss abih beku otak aku.....heheheh alasan je tu aku takle nak jawab soklan sebenarnyer....

MyEm0.Com

jumaat ni plk aku ader paper Calculussss.......hurm tapi tak larat kot baru je abis paper trus nak ngadap notes huhuhuh lek2 sudah layan FB ker blogwalking ker....heheheh


THE END....

Photobucket
p/s : huhuhuh tak sabar nak cuti and abis sem.....nak g melancong.....



8 comments :

sang berfikir said...

good luck dear..
jgn tension2 k..
sayang kamu..:-*

QieFLy si Dolce said...

syera : sayang kamu juga :P

amirah said...

all the best

QieFLy si Dolce said...

amirah : thanx yer....kamu juga

suezensuzanna said...

rajin2 bc buko..sok sok leh jd peguam..(lari bidang)

QieFLy si Dolce said...

sue : hhahaha mmg tersngt la larikkkk sue

dada24 Xu said...

cheap ray ban sunglasses
nike air max 90
michael kors outlet clearance
coach outlet store
adidas gazelle
nike free flyknit 5.0
true religion outlet
omega replica watches for sale
uggs canada
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet online
fitflops shoes
jimmy choo outlet store
versace sunglasses wholesale
wholesale nike shoes
tiffany jewelry outlet
discount oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
lebron james shoes 2016
cheap ray bans
coach factory outlet online
tiffany jewelry
ralph lauren uk
coach factory outlet
true religion
ray bans
coach outlet online
black timberland boots
pandora charms uk
cheap nfl jerseys
moncler uk
nmd adidas
canada goose sale
20160806CAIYAN

Anjilo Jilo said...

Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Help Desk Phone Number
Quickbooks Help Desk Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number

Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Help Desk Phone Number
Quickbooks Help Desk Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number