Apr 1, 2010

Event Dari IPROM

hye u all.....mcm mana arnie sihat???
semlm kelas kita takde la pack mana pown satu kelas jer....so lepas kelas abis jer kita lepak la dgn mmber2 kita kat lobby....and at the same time kat lobby tu ader event yang dijalankan oleh budak IPROM (Institute of Product Design and Manufacturing)....mmmm quite interesting sebb event ni sebb jarang gak la bagi orang mcm i ni nak tngok event dorang....al maklumla busy memanjang.....hahaha mampossssla.....tema dorang plk more into save earth....kinda sort of la so majority semuanyer color hijua....

so korang layankan jer pic yang x seberapa ni.....

1st of all kita wat sedikit signature kat board....

hahahah......

2nd kita men game plk.....game ni senang jer.....tapi klu luck takde mmg takle la nak dpt hadiah misteri.....

and last but not least.....Mia n Neo.....sweet couple


THE END


Photobucket
p/s : hurm ader beberapa lagi booth yang kita tak smpt nak snap....sure klu ader masa nanti kita publish lagi....adiossss

3 comments :

suezensuzanna said...

ahaks!

sI tEDI said...

kem slam kat mia n neo.
he hehe


lama x update..

dah jarang2 ek?

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wah... bagus2..tq , miit support iprom punya event.. hehe