Apr 2, 2010

Fashion Show....

hey uols,
 
pada 27(sabtu) march yang lepas Qief dapat tawaran dari owner Butik Warisan Anggun iaitu Pn Tik. dimana Qief bersama member yang lain memperagakan Baju batik beliau....sememangnyer cantik dan sesuai untuk semua lapisan masyarakat hahahah voley statement mcm tu???

pada 26(jummat) march kita orang ader rehearsal tapi tu pown kita orang kejap jer....hurm teruk gak la kena watwalk bagai.....klu boleh aku mcm nak catwalk ala2 ANTM tu u all tapi tak kesampaian....matilah statement verangan aku dah kluar....hahahahah

ooo yeerrr lupa plk nak inform kat korang kat mana fashion show tu berlangsung....lokasi kat putrajaya persint 16 Program Produk Agro, Kraf dan Fabri....so layan la pic tu yer thanxxxx

ni dia owner Butik tu Pn Tik bersama husband beliau....

1st dress

2nd dress

antara semua model yg involve...



THE END


Photobucket
p/s : thanx once again tu Pn Tik coz bagi kita orang peluang peragakan Batik tersebut....

4 comments :

eLLa said...

wahh..jdi model plak..
nice..

QieFLy si Dolce said...

yess ella...at least kita da ader pengalaman peragakan baju hahahha

||| PöJìé PööH ||| said...

iayoo jejantzzz sgt!
nk catwalk ala² ANTM nti kita drag ramai² eh..
kita catwalk dari Bukit Bintang sampai KLCC.. mampooo?
hahah!

QieFLy si Dolce said...

pojie : aku on jer hahahah.....tapi kena beli heels yang tahan untik klcc :P