Gatsby Deodorant Street Fair


huh!!! hari nie baru aku dapat g dance training....klu nak ikutkan mood ni mmg aku tak nak g tapi nak wat mcm mana u all next sem if am not get wring information ader dance competition....so i dgn group aku yang lain kena prepared awl skit....maklumla kita orang ni bukannyer hebat nari pown....klu setakat zapin catwalk tu boleh la kot.....eh zapin ader catwalk ker???



so berbalik pada tajuk di atas.....Esok 17 April 2010 start 10 pagi ader event dari NUFFNANG Gatsby Deodorant Street Fair kat Time Square....hurm mesti seronok kan dah la dapat goodies men game and klu tak silap bloggers yang join akan dapat 50bucks....huhuhuh rasa rugi pown ader gak sebb tak join event nie.....tapi nak wat mcm mana disebbkan esok kita ader kelas mmg tak le nak pergi la sedihkan sabtu pown ader kelas u all...klu tak aku mmg dah kol 9am terpacak kat TS tue :P


THE END.....


Photobucket
p/s : berharap korang semua enjoy.....tak sabar nak baca blogger yang join event nie.....salammmmm

4 comments :

I n n z said...

jgn sedeyh2 k =)

QieFLy si Dolce said...

innz : thanx huhuhuh takpe2 lepas ni turn kita dpat g...sapa taw kann?

widda_me said...

takpe2..next even u boleh pergi...

jgn sedih2

||| PöJìé PööH ||| said...

rugi²..