JIKA INI REZEKI KU......

hye u all semua....sihat??? arinie aku mmg nak balik awl coz kat kampus tu tak de mende dah yang nak dibuat....lagi pown skang ni dah nak dekat Exam so most of the class pown cancel....kelas cancel smua ni pown dgn harapan student boleh luangkan banyak masa untuk study kannnn.....


chayo2...

hari ni aku abis kelas lebey kurang dalam pukul 12.30 tgh hari so mcm biasa kita orang lunch kat Selera putih...lepas dipendekkan citer kita orang dah abis makan then otw nak balik ke kampus....dlm otw nak g kampus tue kita orang dapat satu risalah yang berbunyi mcm nie....

since font dia tak clear....korang boleh baca kat bawah ni....
*
*
*
*

JIKA INI
REZEKI KU
Bismillahirrahmannirrahim
Ya Tuhanku, Permudahkanla Perjalanan Hidupku,
Ya Tuhanku, Bukakanlah Seluas-luasnya Pintu Rezekiku,
Ya Tuhanku, Ringankanlah Rezekiku Bagaikan,
Debu-Debu Halus Yang Berterbangan,
Ya Tuhanku, Jika Ini Rezekiku,
Kau Bukakanlah Mata Hatiku,
Kau Bukakanlah Akal Mindaku,
Kau Ringankanlah Jari Jemariku,
Untuk Menghubungi

SHAH 012-650 0911
017-631 0548

Dia HambaMu Jua Sama Seperti Aku,
kau Berikanlah Kami Rezeki Kejayaan - Rezeki Kebahagiaan,
Kerana Kau Maha Mengetahui Apa Yang Ada Di Laut Dan Di Bumi,
Kerana Kau Maha Penyayang Lagi Maha Mengasihani,
Amin...Amin....Amin...Ya Rabbal Alamin....

THE END....

Photobucket
p/s : Sekarang ni orang mempunyai pelbagai idea untuk mempromote perniagaan masing2....so bnyk la kaedah yang kreatif diperlukan....sekiannnn