Kampus > OldTown > ronda2 KL

semlm lepas kelas jer aku membawa diri ke Old Town kar sri rampai....hurm maklumla semlm tak dapat nak g event Nuffnang Gatsby....tapi apa pown insyah allah lepas ni klu ader event besar mcm tu confirm kita akan g :P

ok back to the story semlm time lepak kat old town aku malu sngt taw....berlaku sedikit kecuaian dari aku sendiri..time tu aku dah panggil waiter tue nak pass order form then suddenly ntah mcm mana tangan aku ni terlanggar kicap with all that things terus jatuh ke lantai malunyer....on that time kicap tu dah lah cair then terpercik2 kat semua tmpt luckily baju aku tak kotor....

time ni muka aku tebal sngt huhuhu.....terpaksa control biasa jer mcm takde pape berlaku smbil libas2 rambut....

huhuhuh abis lantai tu penuh dgn kicap.....

ok jump to other story plk.....lepas dah lepak2 bagai kat Old Town kita orang otw ke masjid jamek plk sebb nak melihat keindahan kl pada waktu mlm.....dlm ronda2 tu ternampakla ader sale open book kat area masjid india tu uhuhuh apa lagi kita orang ni terjah la....walaupun aku ni bukan kaki buku....eh ulat buku la....

nie la dia one of my BFF....dype nama dia....single and available hahahha

time nie dype tgh busy mencarik buku katanyer.....

and guess what kita pown beli buku modern essay nie.....
shhh harga buku ni 4ringgit je taw....


THE END....



Photobucket
p/s : klu korang dok area kl i suggest korang g la kedai buku tu mmg murah2.....kedai buku tu dekat area KAMDAR BESAR kat masjid jamek tu....adioosssss

4 comments :

I n n z said...

nt kalo nuff ade wat event ag, qiefly g taw,
smlm besh gile.
=)

len kali kalo ade lagi, nk pegi jugak.
untung2 leh jumpe qiefly kan ?
=)

QieFLy si Dolce said...

innz : huhuhuh dah taw mmg meriah coz mmber2 blogger yang lain cakap happening sngt2..

||| PöJìé PööH ||| said...

si cantik! rugi tau!

QieFLy si Dolce said...

pojie : yesss aku taw aku rugi2 yang teramat.....tapi nak wat mcm mana da ader kelas u all...n final pown dah nak dekat....