Apr 4, 2010

lot of things happen around us.....

lots of thing around us.....kekdahnyer la nak ber"BI" huh okla tue....kot2 la lepas ni aku blog boelh publish in opmutih kannnn sapa taw hahhaha.....

hari ini hari ahad....so esok confirm ramai yang tgh tension sebb esok dah ari isnin kena bangun awal masuk office pagi dan klu mcm student ni plk....nak poteng kelas je memanjang aahhaha.....hurm final dah nak dekat klu aku keep on ponteng tak elok la kann.....so entry kali ni pasal banyak mende yang berlaku di sekeliling kita contoh accident dan bencana alam.....yela bukan saje di dalam negeri malah di luar negara nuuu....trok benor incident yang berlaku so apa pown korang layan kan aje.....


nothing much to say for display only















THE END


Photobucket
p/s : next entry plk pasal kita kena paksa posing dgn CMA n Lalola.....







3 comments :

Mr Kamikaze said...

Macam2 saja kan...
kemalangan berlaku kat mana2 saja...
kena sentiasa hati2..

s4m said...

ni sume kmalangan brutal nmenyer nie..
dahsyat abis!

suezensuzanna said...

aiyooo!....berhati2 di jalan raye!