Open day UNIKL.....Part 1

arghhhhhhhhh.....hah elok la tu kan u all pembukaan entry menjerit tak tentu pasal.....bukan apa semlm tak update blog ni la parahnyer....sebb semlm aku runsing memikirkan sakit yang aku hadapi....tapi takde insyah allah takde pape.....


ok back to the story....


actually skang ni ader event yang di anjurkan oleh UniKL MiiT selama 3 hari starting on 7,8,9 april 2010....mcm biasala klu dah dekat lobby tu ader event mmg sarat la....gua cakap sama lu mcm sardin bai hahahah....mmg tersangat meriah lebih2 lagi ditambah pula dgn aktiviti2 student UniKL sendiri....apa pown korang layankan sajo....mcm biasa la Picture Describe everything babe!!!

this booth i snap on tuesday....so banyak la preparation yang dorang nak wat....

hah yang ni pown mmg tak terkecuali....setelah diwawancara tema mereka ialah tradisional.....

sorry la guysss....event ni opening la kiranyer coz ni budak Multimedia wat musical n dance....selain itu ader gak zapin performance dan thriller dance MJ....mmg bestttt

gelagat student yang banyak ragam.....

hah yang ni plk....cma tgh wat Henna (inai) design mmg cantik hanya 8 $ jer....
*yang penting Qief pown tak ketinggalan untuk mencubanya....

hahahha....but my henna was not ready to take off....coz tak cukup kering lagi.....

and last aktiviti for today is.....dedicating gift kat someone....i mcm biasa la i dedicate kat Miss Jann....my lecture yang 24hour happening n supporting....


THE END....



Photobucket
p/s : hah tunggu itu baru part 1....part 2 akan menyusul kemudian....apa pown Qief akan try dapatkan info pasal Hotel mania n Host TV3.....

6 comments :

eLLa said...

waaa..
kulit u lawa r..

eLLa said...

waaa..
kulit u lawa r..

suezensuzanna said...

miss jann mmg sporting!...btw qied..i dream of u last nite!...hahhh

QieFLy si Dolce said...

ella : ahaks....guna sabun mandi je u all

sue : ayoooo smpi terbawa kemimpi yer....hurm tak tahan....

Adam said...

macam happening je open day tuuu

QieFLy si Dolce said...

adam....yess adam sngt happening tgh kemas kini untuk open day ke 2