Apr 5, 2010

pose with cma n olala....

seperti yang dijanjikan aritu kita ader cakap nak pose dgn cma n olala right....heheheh agak2 korang tu artis yang terkenal ker??? hahaha tak penah dngr pown nama dorang sebelum ni.....ok apa pown klu korang ingt entry Qief yang lepas pasal event dari budak IPROM bertemakan save the earth....Qief da janji nak upload pic time pose maut dgn cma n olala so korang layankan ajer huhuhu....

ini la dia cma yang Qief katakan tu hahahha....

pose ni tak baper elok sebb cma tu asyik nak menjalar jer....

dan last skali ialah olala....comel sngt kan...dia ni malas skit nak duduk diam jer....

hah ni la dia tuan kepada 2 "budak" tomey tu....hady....
makanan untuk olala ialah tikus putih
dan untuk cma plk ialah burung merpati *klu tak silap la huhuhu


THE END....

Photobucket
p/s : ehhh takut gak la tngok ular tu 1st....tapi skali dah rasa ok jer...heheheh dan tak mahal ke nak bagi makan ular tu tiap2 arie....hurm baper la kos hady kena kuar kannnn huhuhuhuh

4 comments :

eLLa said...

uhuuhu..
dont like tis..
xske ular..waaa

QieFLy si Dolce said...

ella : hahahah kita pown tak suka gak tapi lama2 mcm best plk....

suezensuzanna said...

aiyo!!!!!!!! geli....gambar yg first tuh...budget next top model??:D hehe

sweetpearl24 said...

hai, saja berjalan2...
nice blog,

btw, pic no 3 tuh yu look like MJ lah, ^_^