May 8, 2010

Akibat menduakan NUFFNANG!!!....


warghhhh...rasa mcm nak nangis sebaldi je arini huhuhu....dah la aku takde mood hari nie....tetiba je moody uolsss....ntah la pressure agaknyer kot....walhal aku nyer paper arinie last hurm....apa2 je la.....

aku nak citer kat korang ni hah....sebelum ni aku ada memasang Advertlets kat blog purple aku....yang penting skali dgn iklan dari nuffnang.....nuffnang kat atas advertlets kat bawah.....hahahha sehari dua tu ok lagi la profile aku kat nuffnang...dan smpi part mlm semalam aku tngok nuffnang aku jadi mcm nie.....sila view pic dibawah huhuhuhu.....

hah uolsss rasa mcm nak menangis tak???

hehehe dah tahu boleh letak satu je sponsor yang aku nak MENGGATAL sangt nak letak smpi dua....tu carik bala namanyer tak pasal aku dah kehilangan GLITTERATI....nasib baik 2 klu 3...mau tak kena sepak trussss.....

warghhh.... MyEm0.Comtak nak wat dahhhh....


THE END....

Photobucket
p/s : hurm ok la mau pigi merayau la ~ la ~ la ~


25 comments :

Anak Perak said...

hak3..org nuffnang ni rajin blogwalking

joegrimjow said...

hehe
lepas ni kene beringat r

Mr Kamikaze said...

Tak apa sabar2...

INDRA QIRANA said...

sian....wah rajin dorang merayap eh... aku yang setia ni pon tak kemana gak, iklan segan segan jer nak kuar...

sarah shafie said...

hehe..dh buat dh tu..=))

pondokmerah said...

nice blog, boleh tunjuk ajar saya baru buat blog today

http://pondokmerah.blogspot.com/

amar haziq said...

kalau blog baru macam saya ni macam mana plak ye?

jenguklah blog saya ye..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

wanita mustanir said...

takpe2, sabar k

Mujur saya x buat... hee

I n n z said...

adverlets dgn innity akan jejas status gliterrati nuff .
qief jgn buat lagi taw =)

Yuni Aisyah said...

ciannya..ermm..
xpe2 pasnie jgn wat lg..

exam camne ok x,?

eLLa said...

its okay ..
its orait..
qiefly still da bezz..
hehe;)

Huda said...

oh, macam tu ker? takut2~

Farihah Ahmad said...

wah.. bahya gak ek...

Prankie said...

haha. aku dah kate ary tu. tak sangka pule ko buat. abes duit ko dlm tu ade lagi ke tidak?

http://changkatbukitbintang.blogspot.com

a d r e y n i e e l i s y a said...

aku x letak ads lain pn tetap jadi non-exclusive ni..

even 400++ visitor/week..
huhuhu...

||| PöJìé PööH ||| said...

haaaa menduakan nuff lagi..
i masih setia bersamamu tau!

QieFLy si Dolce said...

@joegrimjowtu r pasal janji lepas ni tak wat dah....

QieFLy si Dolce said...

@INDRA QIRANA tu sebabnyer kita kena banyakkan bersabar hahaha

QieFLy si Dolce said...

@pondokmerahtu la pasal...pengajaran jangan curang...setia pada yang satu hehhee

QieFLy si Dolce said...

@amar haziqsaya pown baru juga la sebenarnya...so klu kamu dah tahu bahananya klu curang baik kamu maintain cool jer...

QieFLy si Dolce said...

@I n n zconfirm lepas ni aku tak akan buat dah...insaffff

QieFLy si Dolce said...

@Prankieni semua salah ko dyba hahahha....klu aku tak termakan kata2 manis ko aku tak jadi mcm ni hahaha

QieFLy si Dolce said...

@a d r e y n i e e l i s y a then u should put la...mak ai klu 400 visitor/week itu sudah kita bagusss....

QieFLy si Dolce said...

@||| PöJìé PööH |||yesss ko lainla pojie...ko vogue of course kena setia pada yang satu jer....

farhan yusof said...

huhu baru nak pasang niat nak mendua ads XD