aku takmo makan kangkung lintah


hye uolsss....semuanyer dah makan malam ker??? klu tak jomla korang g terjah blog akak Rose kita sorang nie....dalam blog dia asyik citer pasal makanan....hurmmm teruskanla usaha kak Rose untuk menerokai dunia makanan ni yer....*betul ke ayat aku tu...hahaha apa ku kesah bak kata One Nation Emcees....MyEm0.Com


motif aku nak citer pasal makanan ni sebb tadi aku bersama housemate meredah ke gerai makan kat tepi star tu semata2 nak makan nasi goreng kampung....gua cakap sama luu nasi goreng kampung dia fuhhh mmg ada umphhh....tapi uolsss aku tapau je la coz tak selesa la nak makan kat sana hujan uolsss....so smpi je kat umah aku terus lantak nasi tue kata sedap kannnn tanpa perdulikan ciko n cici aku yang perlukan kasih sayang dari tuannya....MyEm0.Com

sedang aku melantak tu aku nampak batang kangkung uolssss...standard la nasi gorng kampung bersayurkan kangkung....so aku pown pernah terbaca email sorang pemuda ni makan batang kangkung tue then tak smpi setahun orang tu meninggal coz dia kena admit kat dalam perut dia tu ada lintah bersawang...hayoooooo mcm mana tu uolssss terus tak jadi makan batang kangkung tue.....satu keje plk duduk bersimpul asing2 kan batang kangkung dari nasi goreng tue....ye la uolsss lintah kan walaupun terbelah 2 lintah tu still lagi boleh hidup.....hah???? taw takut.....MyEm0.Com

matilah aku tak nak ada lintah kat dalam perut nie.......



THE END.....


Photobucket
p/s : wahhh malam ni hujann....confirm tidur aku seperti bayi....

6 comments :

I n n z said...

ee..
scary nyer.
x pnh plak pk camtuh.
selama neyh men telan jeh.
thx qief ;)

Sharinginfoz said...

selamat malam

QieFLy si Dolce said...

innz : ati2 yer....

sharing : camat malam....

Aidi-Safuan said...

hahahah...tuh mass email jerla. tipu jer tuh. mane la lintah boleh hidup dalam perot. banyak asid kot..

QieFLy si Dolce said...

aidi : lorrr yeke....haish...tapi berita tu meluas pulakk :P

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

kalo betul.. gile menakutkan..