May 28, 2010

Beradu untuk 10 hari....

huhuhu dah smpi kat surabaya area "malang" sejuk je prumahan kat sini tak pi tak taw lagi bile nak g jalan2.....
MyEm0.Com

passport (checked)

calculator untuk memudahkan aku kira2...nak bawa sempoa tapi tak reti nk pakai (checked)

beg pakaian aku pun dah start packing semalam (checked)

baju pun dah plan nak pakai time kat sana....just singlet, short n flip flop (checked)

ouhhh....ni sngt penting yer (checked)

huhuhu ticket dah siap (checked)

mata wang pown dah converted... (checked)

siap ko KD aku akan menyusul ke tempat mu (UNchecked) hehehe verangan je la uolsss

THE END.....

Photobucket
p/s : walaupun aku ke seberang namun aku tetap gegeh update blog ok.....