Google Translator aku....

presenting of my new GooGle Translator.... :P

selamat pagi saya ucapkan kepada blogger yang tercinta hahaha....hari ini penulisan aku akan menjadi lebih skema kerana baru sahaja tadi aku memasang Google Translator pada blog aku ini....pertama sekali saya ingin berterima kasih dengan Pakcik Google kerana menyediakan perkhidmatan seperti ini....semenjak blog aku mendapat kunjungan mesra dari luar negara aku ingin memudahkan mereka untuk memahami isi kandungan blog aku...tidak semestinya mereka menetap di luar negara membolehkan mereka memahami serta bertutur 100% dalam bahasa inggeris. Sekian Terima Kasih.

hahahaha ada aku kesah....MyEm0.Comterasa loya tekak aku pagi2 nie....sorry la aku mmg tak le nak wat ayat yang terlalu mengikut scheme nie...huhuhu tapi walau apa pown aku mungkin akan kurang kan dari segi penggunaan short form dan juga bahasa baku....maklum la slang sabahan nie susah nak hilang....diatas follower tu la aku memasang googel translator tersebut ntah la berapa banyak bahasa aku pown tak taw....kepada korang yang lain biler nak pasang...????


THE END.....

Photobucket
p/s : mahu sarapan apa yer pagi2 nie.....

10 comments :

edda(",) said...

syokkk arr macam nie

QieFLy si Dolce said...

edda : yesss nanti senang dorang nak kuar masuk blog kamu :P

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

gud one lah..

Eazy Izzuddin said...

halu2...
=D

eLLa said...

wahh..
glamer gtu blog kamu yer..

eLLa said...

hohoho..aku tekan translate..
its mcm kelakar lah,.
cmpur2..
coz ader gak drg xphm..

niesz said...

hihihi..xnk pasang la..kang mcm2 bngsa lak dtg..xdan nk bncuh air..hahaha..

||| PöJìé PööH ||| said...

hei mo ang medyo matamis ..
**matilaa meroyan cakap tagalog, feeling Dyesebel jap!

Love,
PojiePooh Abdullah

Aby Umy said...

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ade mase singgah lah ke blog saye.. :)

NiZaM Limited said...

wahhh..nice bnda ni..
tapi mcm kelakar plak aku bace komen2 korg yg dah ditranslate ke BI..
jadi bahasa rojak sudahh..wakaka..