Jom esok kita g Tampar Bola

kekdahnyer esok bertemakan putih....

bola dah siap beli....

volleyball knee pad pun dah siap beli....

volleyball finger strips pun tak lupa untuk beli sekali....

ni pown penting ok....aku ni cepat sengal badan hahaha

cheersleaders pown dah siap tempah taw.....

apa lagi uolsss jom kita berentap kat VOLLEYBALL COURT TITIWANGSA esokkk....MyEm0.Com hahahah actually aku ni tukang backup kepada DD FABULOUS jer uolss....tukang sorak jer bersama kepompong gurl....dalam versi inggeris nyer "CheersLeaders" mampu ke tidak....pandai2la ko menjawabnyer cik samsiah oi.....


THE END......

Photobucketp/s : hah sebelum aku tido aku nak jalan2 kat blog korang kejap camat malam...MyEm0.Com


5 comments :

eLLa said...

GUD LUCKxx!!

QieFLy si Dolce said...

ella : thanx yer....

joegrimjow said...

macam nak wakil malaysia ni
;)

NiZaM Limited said...

wakaka..cara tulis mula2 ingatka dia la main..rupe2nye back supporter je.
takpe2, pompom gals pom penting gak nak kasi semangat waja kat pemain kan. ahaks..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

laa.. ingatkan kamu yang main..