Makin lama makin mudah

selamat malam uolsss....kali nie nak wat entry pasal kecantikan la plk....klu semlm aku ada wat entry lintah dalam batang kangkung skang ni aku nak entry kecantikan.....ye la uolss dalam menghapdet blog ni kenalah diselang selikan agar ianya nampak menarik kannnn....klu ari2 bende yang sama kita nak citer kang takut ada yang bosan plk....eh aku ni lebih2 plk...bak kata entry pojie tuee...heheheh renung2kan la uolssss MyEm0.Comok selesai citer pasal pojie meh beralih ke topik utama nak citer pasal wanita2 yang mementingkan masa dan kerjaya hingga takde masa nak merias diri katanyer....hah amik kau picture2 kat bawah nie....mudah gitewww korang just lekat dan tampal.....








ni plk bagi yang nak bertemakan animal....jungle gurl katanyer.....




THE END.....

Photobucket
p/s : tgh carik idea nak jawab contest dari aisumi chan....

8 comments :

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

wahhh..pasni xde mak andam dah..

eLLa said...

wahh...
nmpak cm mudah jer..
tpi takot nak try..
aritue pernh nmpak menda nie kt mall..

QieFLy si Dolce said...

chimie : hahah takde la smpi mcm tu skali uolss....shading n lips kening tu semua still perlukan orang pakar...

ella : y dont u just try it...

suezensuzanna said...

ehhh cntik!!..mn ader jual nih

niesz said...

wa..cntik nye..niesz xtau pon da de yg mcm ni..ley dapat kat ne ek..

ieQa sWetLuv said...

amboii makin mudah serba serbi now ni yerk hehe

fiq said...

cantikla...nak cari kat mana ni dik?..orang tak pandai mekap blehla cuba...

||| PöJìé PööH ||| said...

Caruttsss i nampak!
Hahah, btw blog u masih best :)

Love,
PojiePooh Abdullah