May 10, 2010

Mana gambo yang lain Syeera.....

bufday boy...ZUZU

so secara officially kita dah start break sem....huhuhu alangkah bestnyer klu aku dapat balik sabah kan...i miss my hometown....apa pown by hook or by crook ujung tahun ni aku nak balik....rindu tak tertanggung dah ni heheheh....terkejut gak la when mmber aku cakap sandakan dah banyak berubah hhuhuhu...just cant wait nak balik....

MyEm0.Com

ok back to the story aku just nak mencarut coz last week aku bersama BFF yang lain sedang meriah meraihkan bufday boy iaitu ZUZU....so photographer women kita orang iaitu Sesyloza actually dia ni baru tahun ni gak start berblogging hehehe....terpengaruh dgn aku la uolss....katanyer mudah dia nak melepaskan semua perasaan yang dia lalui kat blog :P sweet kannn

itu bukan masalhanyer.....yng menjadi masalah skang ni aku nak picture2 yang lain time celebrate bufday zuzu yang lepas....picture kat atas tu pown aku celup dari BFF aku sorang ni Adiba Jee....walaupun tak celeb secara besar2an tapi havouge gak la Dome Klcc tu kita orang kejekan....


THE END......


Photobucket
p/s : windu with my bff when we hangout together2....jom men bowling or karok....










9 comments :

sI tEDI said...

happy besdey zuzu..

Prankie said...

pencurik! pencurik! pencurik gamaba. polis tolong tangkap die.

hahaha...

http://changkatbukitbintang.blogspot.com

a d r e y n i e e l i s y a said...

eh eh..
last week baru pigi sandakan..

mmg byk berubah laaa..
last pigi ari tu pun 2008..

soo..nmpk la prubahan dia tu

eLLa said...

wahh..
t sampai sandakan amek pic byk2..
xpernh g sandakan..
daa lame gak xhangout..kena jimat..TT

cik EPAL said...

happy birthday zuzu ;)

Aidi-Safuan said...

mak aih. sampai ke dome klcc korang celebrate bufday. gler meriah!

darkbatman said...

heppy bufdayyy..cam best jer?

huda said...

cm menarek jer~ nak kek gak!

Farihah Ahmad said...

birthday my mom smlm! =)