myfriends2u.com


koranggggg semua cepat la daftar dan meriah kan laman sosial yang baru nie......korang penah dngr tak myfriends2u.com....aku ni pown baru dapat taw dari teman blogger aizoul thanx kat dialah sebb aku taw laman sosial nie.....tapi klu korang perasaan myfriends2u.com nie adalah alternatif dari FaceBook(Muka Buku) tueee....cuma yang ini dalam versi Bahasa katanyer....dah nama pown untuk malaysia....ok la pape pown korang add la aku kat sini yer.....


THE END......


Photobucket
p/s : nak makan apa hari nie erk.....?? masakan ibu VS masakan mamak :P

10 comments :

messyremo said...

mmg alternatif facebook ke?
sbb bace paper cmtu gak tulis?
function die cmne?

QieFLy si Dolce said...

messyremo : klu nak tahu lebih lanjut sign in la :P

Cath J said...

wah... mcm besshhhhh je.... kaum akak2 boleh join ke??? ;-p

QieFLy si Dolce said...

cath J : iskkk ada plk akak cakcap mcm tu....ni khusus untuk semua lapisan masyarakat la kak....

sebelas said...

best ke erk ?




http://nomborsebelas.blogspot.com/

Ery Farieha said...

sebijik je mcm FB?

I n n z said...

hola qief!
innz nak bg award kat kamu.
nanti dtg amek kat blog innz oke =)
http://innzninety.blogspot.com

イムラン (IMRAN the fraxie) said...

owh.. myfriends2u ni malaysia yang reka ke??? bagus2... taklah duit kita pergi ke facebook tu...

btw,,jom singgah di http://imransainsdungun.blogspot.com http://onlyimran.wordpress.com

eLLa said...

alahai banyak r plak t laman sosial ku,,
hehe

Anonymous said...

myfriends2u dah xda ke? haissshhhh....asal x jumpa dah?