SNICKERS® | Hungry for Football


salam ahad buat korang semua.....hari ini aku takde wat apa just nak prepared untuk study group kejap lagi kat manaa??? kat JJ maluri saje uolssss......ntah la kita orang ni nak study ke or cuci mata....aku ditemani oleh Zuzu n Timi.....

MyEm0.Com

ooo yerrr sebelum tu aku nak share dgn korang pasal SNICKERS® | Hungry for Football (link FB) korang dah start main ker....klu yang dah start tu okla ....tapi bagi yang belum tu better korang try heheheh kut2 la korangnyer rezeki....aku ni pown skang ni tgh try tapi takde la dapat score smpi berjuta2 huhuhuh tak mampu den......bagi sapa yang berminat just Register kat sini ok.....klu tak silap skang ni dah end of week 4....so klu korang nak strt score giler korang just tunggu week 5 heheheh aku tak le lagi nak catch up coz last paper this saturday....so hope u guysss enjoy....


THE END.....


Photobucket
p/s : soooo apa pown uolssss klu dah high score tu roger2 lah kat kita erk....boleh kita compete sama.....