Jun 7, 2010

1000 pound = 454.5KG korang mampu ker mcm tu?

bahagia pasangan ini....aku juga turut bahagia....

hurm apa yang korang nampak diatas tu adalah mmg real dan bukan photoshop semata2 ok...lelaki ni adalah yang tergemuk kat dunia...huh betol ker?? yelah klu korang tngok 1000 pound kot selepas aku convert ke KG bersamaan 454.5KG....hurmmm berat aku ni pown skang 63KG....tak sangka laki ni mampu bertahan dgn tubuh seperti itu...apa pown aku tetap doakan agar kamu selamat jika kamu menjalani pembedahan...

claudia pula adalah girlfriend kepada manuel...claudia ni la yang bertanggungjawab diatas semua rutin harian manuel....huhuhu respect sngt kat ko claudia....walaupun ramai yang kata claudia ni hanya nak mainkan perasaan manuel tapi dia peduli apa as long cinta mereka murni....wahhh statement aku memang tak le blah!!! apa pown korang tngok la video dia nie...




THE END.....


Photobucket
p/s : skang ni aku tgh berusaha nak turunkan berat badan....chayo2....

9 comments :

Muhammad Safie said...

perghh..gemuk giler...bahye tuh..

QieFLy si Dolce said...

safie : taw takper....

||| PöJìé PööH ||| said...

Ohhh emmm geeee!!!

Love,
PojiePooh Abdullah

eLLa said...

apsl nak trunkan berat plak nie?/cm daa elok jer

Eazy Izzuddin said...

wow!

NiZaM Limited said...

uiks..berat dengan lemak je tu..erkk..
claudia tu plak saje nak tumpang femes dgn populariti si orang yg paling gemuk di dunia tu..=p

QieFLy si Dolce said...

tak baik taw nizam cakap mcm tu hehehe...

|| nemo mimosh || said...

shaye pon!

Syukie said...

gila punya gemuk..macam mana nk g berak tu?uishhh....


Sila lah melawat blog saye :D