Jun 25, 2010

kucing nie nak nama yang CUN juga!!!

comel sungguh...

Comel tak kucing ni?? mana aku dapat...aku dapat time pergi ke kelantan bersama BFF. Dekat kelantan tu aku stay over night rumah member aku. Maklumla kalau ada member ramai ni pergi kemana-mana senang MySpace. So time tu la aku terlihat kelincahan kucing tersebut berlari keluar masuk rumah. Memang payah nak duduk diam taw, once dia dah penat aku sempat snap 2 keping gambar. Lepas tu dia main lari2 lagi nakal sungguh budak putih ini yer.

setelah penat berlari2....

kalau kamu ada cadangan untuk budak putih ini silakan. Sebab member aku tu bagi nama Bacok hahaha sungguh kesian nama tu tak sesuai untuk kucing secute budak ni...

p/s : sama dengan Perdana Menteri kita memberikan nama kat kucing comel

Photobucket

8 comments :

cahayachenta said...

bacok ok what...

QieFLy si Dolce said...

cahaya : hehehe bacok tu more to Male tapi dak utih ni Female... :P

aLya said...

bg name poppy..hehehe

QieFLy si Dolce said...

alya : hurmmm poppy not bad la hehehe

NiZaM Limited said...

poppy??..mcm puppy je. haha..

QieFLy si Dolce said...

nizam : erk?? takde la hehehe

aLya said...

xla..poppy comei la..huhu
kn qieff??

Terry ♥ said...

serious comel. ILY kucinggg!!! :'( .

terry pon ada gak tucingg.. tapi i just nurse her back to health je la kot..pstu bg kat kezen