Makan di tepi Pantai

MySpacewahhh!!! sungguh nyaman udara petang ahad ni kan. korang semua dah makan ker?? klu belum mari ikut aku makan kat tepi Pantai Kuta. Time nie aku dengan adik aku dah penat berjalan jadi alangkah moleknya kita orang menikmati makan tengah hari dihadapan pantai yang luas ini. So JOM TERJAH gambar dibawah yer...

inilah kedai sasaran kita orang. Korang nampak sunyi macam takde orang tapi kat belakang aku time ni penuh dengan Kupu-kupu putih bersantai...

menu dia simple dan sedap NASI GORENG AYAM. hehe since ni je yang aku faham kat menu so aku bedal je la.

hah tu diaaa...adik aku memesan CENCOL BELUT...ayooooapa rasa dia kann huh sumpah!! aku tak try pown...psstt tu bukan belut betul taw :P

sungguh selera adik aku makan....perlahan-lahan yer kang tercekik pula...takpe2 cendol belut ko ada hehehe


dan aku diet katanya...minum sprite jer...rasa was2 uolsss... :P

P/S : hurm korang penah makan pecal tak??? tunggu entry lepas ni yer....
QieflysiDolce

6 comments :

NiZaM Limited said...

mak aih..cendol belut..cam pelik je rupenye..
tapi rase mcm mau try gak..ahaks..

syAzAnA said...

wahh. besh nyer g bali. nnty balek bwklah something. hehe. have fun there!

QieFLy si Dolce said...

nizam : heheh aku pown nak try tapi seyes tak brani lor...

syaza : hehehe awk nak ke souvenir...boleh je klu awk nak...!!!

NaNaJoe said...

qief..
jgn lupa nana k..
nak ole2..hehehe~~
bleh kan? :P

QieFLy si Dolce said...

nana : sure tak lupa pown kat nana....

niesz said...

sedap nye!!!bile nk blanje niesz plak..hihi..