Jun 8, 2010

Reject shop tgh clearance...


yeah...sapa yang suka berkunjung ke Reject Shop kini ada clearance sale taw...so korang tunggu apa lagi kepada yang dekat shah alam tu....pergila usha kat MetrojayaMyEm0.Com

sale : 8JUN-13JUN 2010
on sale : Ladies, gents and children apparels from RM3 - Household items from RM3
location : Metrojaya warehouse, Lot 15, Jalan Ragum 15/17, Seksyen 15, Shah Alam Selangor.

THE END.....


Photobucketp/s : huhuhu dah lama tak shopping kan...takpe2 student kena jimat :P

8 comments :

eLLa said...

rm3 ??!hebat gak, sale besar nie

ween said...

dkt area shah alam je ke? ala kalau semua reject shop branches pakat buat saleskan besttt :D

QieFLy si Dolce said...

ella : hheehe taw takpe i suka baju2 kat reject shop tu...

ween : yesss kat sana jer....klu kat semua outlet kan besh...

niesz said...

wa..syiok nyer..tp pulus xde la plak..huhu...

Farihah Ahmad said...

ha'a student kena jimat T_____T

syue said...

baru nak pergi, sekali kat shah alam daaaa. hahaha

Anonymous said...

blog gay ke ni??

Kifli Mally said...

@Anonymousaha kalau blog aku gay sekali pun ada maslah ker?