Reject shop tgh clearance...


yeah...sapa yang suka berkunjung ke Reject Shop kini ada clearance sale taw...so korang tunggu apa lagi kepada yang dekat shah alam tu....pergila usha kat MetrojayaMyEm0.Com

sale : 8JUN-13JUN 2010
on sale : Ladies, gents and children apparels from RM3 - Household items from RM3
location : Metrojaya warehouse, Lot 15, Jalan Ragum 15/17, Seksyen 15, Shah Alam Selangor.

THE END.....


Photobucketp/s : huhuhu dah lama tak shopping kan...takpe2 student kena jimat :P

8 comments :

eLLa said...

rm3 ??!hebat gak, sale besar nie

ween said...

dkt area shah alam je ke? ala kalau semua reject shop branches pakat buat saleskan besttt :D

QieFLy si Dolce said...

ella : hheehe taw takpe i suka baju2 kat reject shop tu...

ween : yesss kat sana jer....klu kat semua outlet kan besh...

niesz said...

wa..syiok nyer..tp pulus xde la plak..huhu...

Farihah Ahmad said...

ha'a student kena jimat T_____T

syue said...

baru nak pergi, sekali kat shah alam daaaa. hahaha

Anonymous said...

blog gay ke ni??

Kifli Mally said...

@Anonymousaha kalau blog aku gay sekali pun ada maslah ker?