Jun 7, 2010

Video Panas + win contest + update volley

cover bali katanyer...with my lovely brother

halu halu haluuuuu......lama nyer tak dngr khabar dari korang semua kan....time kat indon aritue tringin gak nak update blog tapi tak berkesempatan maklumla busy dgn family hahahha...ok apa pown skang ni everything back to normal so boleh la aku bayar balik blogwalking korang semua tu yer....sebelum tu aku nak update beberapa isu seperti video hot dari Ariel peterpan bersama makwenyer Luna Maya n also update dari NUFFNANG last skali update pasal entry volleyball aritue...huh banyak gak aku hutang dgn korang kan...so jom layan.....

so aku dapat taw pasal citer panas ni time aku kat indonesia gitew... ala-ala wartawan yang merantau mencari berita :P yes mmg betul dorang ni tgh berpacaran n klu korang tngok video tu mmg 100% iras mereka berdua...n time tu luna maya menafikan yang dia takde tattoo kat pinggul dan time tu gak Ariel Peterpan menghilangkan diri...sehinggi diterjah dari krew SILET....krew ni cari smpi ke bandung dan juga ke studio dimana Ariel bersama rakannyer membuat rakaman...lepas tu tak jumpa krew SILET ni g tmpt orang tua Ariel tak gak jumpa n last skali reporter terjah manager Peterpan sendiri malangnyer jawapan tetap sama tidak tahu kemana Ariel menghilangkan diri....dan Luna Maya pula Host kepada rancangan Dashyat itu bertikam lidah dgn reporter huhuhu....mmg isu ni panas sngt hampir 22 siaran kat Indonesia tu citer pasal dorang berdua nie....MyEm0.Comnak tngok video tu google je confirm bersepah hahaha....

2nd ni time aku jadi player import untuk volleyball....apa pown official story ada kat blog dD sila2 la terjah yer.....hehehe malas nak wat citer kang pjgn plk entry nie....

klik untuk jadi gajah

klik juga untuk jadi gajah

hurm yang ni plk pasal citer mengembirakan dari NUFFNANG coz tak sangka akan dapat reward dalam contest wiggy aritue :P sweet sngt n then satu lagi tu pasal jawab soklan Project alpha n i dapat minggu ke 17 klu tak silap :P so once again thousand thanx to nuffnang....


THE END......


Photobucket
p/s : so lepas ni nak citer pengalaman kat bali plk heheheh.....

10 comments :

sI tEDI said...

wah! pergi indon je qief?

bajet bali ek duduk berkelah tepi pantai

||| PöJìé PööH ||| said...

Wow, hebat skrg..
Aku xlarat dahh nk kejar nuff..
Btw tembam skrg.. Bahagia ker??

Love,
PojiePooh Abdullah

QieFLy si Dolce said...

si Tedi : waaaaaargh nak nangis laju...kak tedi ni jahat taw :P nanti kita publish entry baru taw :P

pojie : hurm tembam sngt ker...ko la yang kata klu kurus sngt tak elok heheh....

sang berfikir said...

cepat2 laa hapdet pasal gi bali...
berserta picture kayh..

luv ya!

MahaMahu said...

Motiff posse dugong ni cantik ker uoll kena belajar lagi ok tapi class posse ngan anak ikan baru didik ker u oll hehehehehehee...

kella said...

qiefly, yang posing di atas tu kamu lah ya ? sweeett la pulok... :D

thansk sebab singgah, sila datang lagi! :)

QieFLy si Dolce said...

mady : eloo mak ayam tu adik aku la...sepak kang laju2

kella :thanx kella

eLLa said...

terus wat entri erk smpai2 malaysia..
best g indon??

QieFLy si Dolce said...

ella : yessss bnyk sngt experince yang i kumpul...tak sabar nak luahkan dalam nie...

darkbatman said...

wahh..giler best p indon..mane buah tangan nye?btw, congrate menang hadiah..sgt jeles..heh