Jul 23, 2010

cerita dulu-dulu kala selipar jepun member tersepit kat escalator

selipar jepunbetul ker korang panggil ni selipar jepun...???

hye uolsss lately ni aku suka update blog pukul 12 tengah malam lepas tu baru lah aku boleh tidur dengan nyenyak...bukan apa uolsss dah lah pagi ada kelas lepas kelas sah2 aku dengan BFF yang lain pergi chendot...tapi apa pun aku tetap akan gigih berusaha untuk update blog and BW chayok2...qiefly

ok maafkan diri ku kerana merapu terlalu panjang yer...aku teringat lagi time kat sandakan aku dengan member sorang ni pergi ke bandar dengan tujuan yang murni nak usha2 baju sebab time tu on sale uolss...sampai je kat Mall kita orang pun naik la escalator...kalau dulu escalator kat tempat aku tue mana ada macam skang ni safety dan secure kannn...kalau dekat tempat aku dia punya escalator memang hazab uolsss kalau nak naik di penghujung escalator tu lubang memang besar...so sapa2 yang pakai selipar jepun or sandal biasa confirm akan jadi setengah jer takutttttQiefly
crocs separuhtinggal separuh je uolsss....

hah kena pulak time tu kawan aku pakai selipar jepun jer...time tersepit tu dia meraung macam orang giler...selipar tu dah termasuk separuh aku bagi taw kat dia just lepaskan selipar tu dia dengan kepala batu dia tak nak lepaskan boleh dia men tarik-tarik selipar pula kat situ kannn lepas tu dia berjaya tarik uolss tapi separuh jer hahaha nasib baik selipar yang separuh kalau jari kaki dia ikut sekali siapa nak jawab ???

slippers babyaku terjumpa gambar ni kat Uncle Google...terkejut ingat kan sanggup dia pijak baby tu...rupanya selipar uolss....sakit jantung kita dibuatnya....

P/S : hah dah update entry boleh la aku tidur dengan nyenyak :p
QieflysiDolce

4 comments :

Fatin Mardhiyyah said...

huhu..nasib baik kaki x pts..ari tu fatin siap tersekat jubah kat escalator..kes pakai bju terlmpau labuh..hua3...separuh pulak jubah kena buang..hehe

QieFLy si Dolce said...

@Fatin Mardhiyyah OMG gurllll nasib baik u tak apa2...fuh jubah kot kes lain nie :P

diraja22 said...

tolong menolong 2 adalah murni..

p/s : ayat kurang nampak disebabkan colour font sama dgn background.. sorry..

QieFLy si Dolce said...

@diraja22 huhuu kurang nampak ker awak??? hurm nak wat mcm mana lagi erk???