Jul 26, 2010

Costume Kifli ally ke LG Cookie Moster Party - Part 1

LG cookie monster party Neutral Club
aku malas dah nak peram lama-lama entry ni so decide nak publish hari ni...dan aku budget ada 3 part kot!! kita start dari part 1 intro costume aku then part 2 & part 3 aku akan cerita apa yang berlaku kat dalam Nuestral Club tu...huhu memang happening jom layan costume aku sebelum dah selepas :p


Costume the weldcostume ni sewa kat the weld...comel kan baby tu ???

qiefly si dolcemuka yang virgin sebelum aku buat makeup yang horror dan hasilnya seperti bawah....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
vampire qiefly si dolcehehehe...sempat lagi posing kat luar club neutral tu sebelum masuk salin costume...

costume vampire qiefly si dolcegrrrrr......penat taw nak wat make up nie...thanx alot to uncle YouTube for the inspiration....

P/S : malam ni aku akan try publish part 2...so sekarang mahu siap pergi ke kelas....tataaaa

13 comments :

cik GULA-gULA said...

mekap ni payah nak buat,,

nice:)

||| PöJìé PööH ||| said...

memang mengerikan.. klo xmenang memang xpatut!

Love,
PojiePooh Abdullah

eLLa said...

wahhh...horror nyer.,,
menjadi larh

Liyanaa. said...

pheww kagum kagum <3 cpt update part 2-3 :D

sop said...

mmg dasyat.. :)

aReaL said...

Comelnye... HGehehehe

Yassin Senario Kantoi Dadah Lagi...!!!

Farihah Ahmad said...

siot dasat mnjadi...

Nur -al- Ain said...

takut betul make up tu.. menang tak costume terbaik?

QieFLy si Dolce said...

@Nur -al- Ain no la dear...mmber i lagi vogue costume dia...

ASMI ASMIDAR said...

waaaa..
dasyat sungguh

ASSILA. said...

takutnye tgk muka after make up. mcm zombie pun ade, hehe.

AiN Z said...

huhuhu.. very scary lah..

NaNaJoe said...

pergh...
gempak giler costume kamoo tu~~
huhuhuhu~~