Cover Cekak dari Sereni & Shentel

botak,baldhye uolsss...cover entry kali ni :P

petang2 ni sedap kalau tidur tapi aku batalkan saja hajat aku kerana aku kan Blogging tegar bangun tidur makan semuanya pasal blog :P takpela lepas ni kelas dah start aku pun mula busy...MySpace
ok korang semua suka cekak tak?? ingat lagi time kecik aku suka tengok adik perempuan aku pakai cekak blink2 ke sekolah. Huh nasib baik time tu aku tak jahat kalau tak dah lama aku sorok hehehe cantik uolss siapa yang tak makan hati lepas tu koleksi dia memang banyak. Tapi siapa sangka kan sekarang ni cekak rambut dah menjadi salah satu trend panas kat malaysia. Sampai ada yang buat on9 sale lagi, begitu juga la dengan mereka berdua ni Sereni dan Shentel menghasilkan cekak rambut rekaan dorang sendiri. kalau korang ada perasan mereka berdua ni dah cukup popular penah masuk dalam rancangan NTV7 Breakfast Show bersama Nazrudin Rahman and Daphne Iking.

sereni &shentelini la mereka..Home made from Borneo uolss...

cekak headbandkeluar dalam majalah Women's weekly

cekak headband1

cekak headband2

cekak headband3

harga boleh di dapati dari RM65 - RM 320. Certain yang dah kena promote mana2 majalah of course la mahal uolss mcm mana la rupa Cekak yang bernilai RM320 kan??? nak tahu lebih lanjut klik sini

p/s : hurm apa pun uolss jangan bergaya sakan sampai tak tahu cekak tu diperbuat dari bulu/kulit babi yer...INFO

QieflysiDolce

6 comments :

eLLa said...

lorh,mahal nyer cekak tue..

zaza said...

mak aih.. mahal gilos...
mesti meletops punye cekak... hehe

||| PöJìé PööH ||| said...

Matilaa cekak jer dah cekik darah..
Harga cekak dah boleh buat beli gown!

Love,
PojiePooh Abdullah

niesz said...

huhu..kadang2 terpkai cekak time tdo..bngun2 sakit kpale..hihi..

NiZaM Limited said...

cekak yg bunga2 mekar kat atas kepala tu melampau btol..
kalo nak pakai utk kosplay takde la nmpak pelik kot. ahaks..

QieFLy si Dolce said...

@||| PöJìé PööH |||taw takpe bagi aku dengan harga 320 tu dah boleh berhelai2 pasang naju kat Time Square hehehe