Edisi : Terjah beg bersama kifli mally

muslim girlapa khabar adik2 kakak....sihat???
qiefly hi semuanya...hari ini aku telah membuat satu edisi terjah menerjah beg Bff aku kat kampus...yelah certain orang nak juga tahu apa yang ada kat Beg member korang kannn...so takpe untuk langkah permulaan yang selamat aku nak terjah Beg Bff aku dahulu so hari ini aku start dengan Sesyloza...edisi terjah beg ini bukan sahaja dikalangan budak perempuan ok tapi budak lelaki tidak lepas dari edisi kekejaman dari aku....ok anda semua dah bersedia Jom lihat gambar dibawah ini....

sesyloza bag coach1st mangsa kenalah posing dengan beg...yang penting makan hati uollsss....COACH katanya...

branded stuff2nd list barang yang dijinjing oleh si Mangsa...perfume,medicine,phone,wallet,TnG,buku nota, Mcd World Cup card, Baby jhonson losyen, contact lense dan lip balm...

bag COACH3rd si mangsa dibenarkan untuk meninggalkan sebarang pesanan...
P/s : beg ni dia nak jual katanya harga asal 3K after discount 1.5K...ada berani nak bid :p

p/s : sabar yer mangsa seterusnya bakal tibaaaa.....
QieflysiDolce

3 comments :

ASMI ASMIDAR said...

waaaa...
bech2..
ta sbar na tnok niy..

sop said...

sy nak Bid..
rm 2...boleh?

cantik beg kulit tuh..

QieFLy si Dolce said...

@sop
hahaha...RM2 kecik ati mendengarnya :p nanti saya smpikan info ni kat dia :p