Emo Face Contest

MySpacehelloooo...apa khabar uolsss sihat??? apa dia anda bosan...kalau bosan mari sini ikut aku join contest yang dianjurkan dari Miss Lyn...kali ni Miss Lyn begitu excited nak adakan contest Emo Face katanya...so aku ni pun gigihlah bangun pagi terus snap picture memang kerja gila aku buatkan...baiklah sebelum aku pertaruhkan gambar Emo aku tu korang layanlah dulu syarat-syarat dari tuan rumah...kali nie aku pakat Copy & Paste uolsss...


* Warganegara Malaysia (senang nak bagi hadiah)

* Kena Follow Lin supaya senang korang tahu gambar korang terpilih atau tak..

* Gambar mesti Home Alone..Maksudnyer tiada gangguan orang lain..harap maklum..muahahaha..

* Gambar korang tu edit boleh,tak edit pon boleh..

* Korang kene buat satu entri khas untuk contest ni dan ceritakan mimik muka apa yang korang tengah tunjukkan tu..
* Jangan lupa letakkan banner yang boleh didapati di sebelah kanan blog Lin tu di Blog anda..(Link kan banner tersebut ke Blog Lin)

* Due date untuk menghantar gambar anda berakhir pada 25 Julai 2010 ..so...cepat hantar..!!

* Bila korang dah bersedia nak submit gambar tu,sila paste kan link korang kat comment box keyh..^_^

Selepas dari tarikh tutup tersebut,beberapa peserta akan terpilih ke peringkat seterusnya..Sesiapa yang terpilih akan dimaklumkan pada entri Lin yang akan datang..
Pemenang akan menerima (_______________) hahaha..rahsia..!!syhhh..!!
Gud Luck to all yang sudi melibatkan diri dalam contest ni keyh..^_^

dan gambar yang aku pertaruhkan ialah :

emo face contesttadaaaa...bangun dari tidur terus snap picture baru terserlah EMO tu kan...dengan tak gosok gigi basuh muka capai camera terus snap!!!
MySpace
P/s : uolsss sempat lagi due date 25July 2010 nie :p gud luck
QieflysiDolce

10 comments :

||| PöJìé PööH ||| said...

cantekkk
dah macam Fauzi Rasul

Love,
PojiePooh Abdullah

QieFLy si Dolce said...

@||| PöJìé PööH ||| hahaha...Fauzi Rasul terkenal kat singapore jer... :p takpe2 takde orang taw... :p

Mah@mahu said...

emo ker aku yg tegok ni lagi emo.. motif baru bangun tido terus pakai celak katanya ker baru lepas g clubbing hehehehe...

QieFLy si Dolce said...

@Mah@mahu hahaha statement sajo uolss...

sI tEDI said...

wah wah wah!!

emo gitu,
good luck dik!

menang hadiah kongsi 2.
ekekekeke

QieFLy si Dolce said...

@sI tEDI jgn risau kak tedi orang pertama saya carikkkk...

NaNaJoe said...

qief...bleh menang ni..hehehe~~ :)

^_^LyNn^_^ said...

Owryte~..Akhirnya dapat jugak comment entri qief..^_^
Sangat emosi..^_^
anyway pict diterima dan gud luck owkeyh..^_^

QieFLy si Dolce said...

@^_^LyNn^_^ thanx for the approving lyn

chenlina said...

chenlina20160119
hollister clothing
ralph lauren polo shirts
louis vuitton outlet
fitflops
pandora jewelry
michael kors outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
cheap uggs
michael kors outlet
coach outlet store online
chanel outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
ugg boots for women
coach factory outlet
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
ray ban sunglasses
lebron shoes
uggs outlet
uggs boots
hollister shirts
replica watches
louis vuitton purses
ralph lauren outlet
uggs boots
kids lebron shoes
cheap nfl jerseys
timberland outlet
gucci outlet
gucci outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
jordan 11 concord
louis vuitton outlet
cheap ugg boots
cheap air max
coach factory outlet
as