Gambar kemalangan Bas Sani Ekspress

ouh tidak sanggup aku menerima dan melihat gambar2 ni kat email. Tapi aku tega untuk mengupdate kat entry aku sekadar berkongsi kepada blogger2 sekalian. Seperti biasa aku memang takut untuk menaiki bas pada waktu malam kerana malam memang macam2 boleh berlaku uolss. Pernah sekali tu aku naik bas waktu malam kerana terpaksa yer tidak ada pilihan lain untunku ketika itu sepanjang perjalanan itu aku tidak tidur shinggalah sampai ke destinasi yang dituju iaitu KEDAH. MySpaceMaaf aku terlebih bicara korang saksikan gambar ini :

sani ekspress 11

sani ekspress 22

sani ekspress  33

sani ekspress 44

sani ekspress 55

sani ekspress 66

P/S : Jodoh, Ajal & Maut semua di Tangan yang Maha Kuasa...

QieflysiDolce

10 comments :

I n n z said...

trk sgt ouhh.
sbb dy langgar divider besi kan .
pastu mcm terseret .
urgh .

safiyyahosman said...

betul..ajal maut jodoh semua ditgn allah...apa yng berlaku dah di tetapkan..

amzah ian said...

skrg ni ade cabutan bertuah bas sani kan??? saje je diaorg nak org naik.. grr..

Puan aiNa Rahman said...

tragis nya..aina skg mmg takut nak naik bas ekpress

Farihah Ahmad said...

ngeri....

chekgu Moe said...

hish...pernah tgk bas ni depan mata, masa nak amik sijil nikah kat ipoh. ngeri....

Cik Amy said...

Ngeriiii nyeeee...

NaNaJoe said...

mmg menyeramkan bila diingt balik..
nak naik bus pon da takot.huhuhu~~

za salehan said...

ngeri..tapi i often take night bus,sebab klu naik bas waktu siang, rase macam lame sangat..imagine from penang to johor-->exhausted..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

teruk jugak tgk kemlanagan tu.. huuu~ takut dah nk naik bas..