Gambar terbaru Jehan Miskin....

qiefly si dolcewow...time kemunculan Jehan Miskin dulu memang meletup uolss aku suka sangat tengok hasil lakukan dia...tapi biasalah manusia cepat berubah dan cepat muak so lama-kelamaan tak minat lepas tu jadik kain buruk :p

lepas tu setelah sekian lama mendiamkan diri...kini Jehan muncul dengan imej yang menakjubkan bagi sesapa yang melihatnya....nak kata gothic tak juga nak kata budak punk tak juga abis tu apa imej Jehan ni sebenarnya uolsss...ni mesti pasal nak buat drama siri baru so dia kena bawa watak emo kannnn....apa pun uolss layan gambar kat bawah ni....

imej baru jehan miskin
imej baru jehan miskin

p/s : yang penting uolss ada orang kata imej ni macam orang asli Qieflybetul ke uolss...
QieflysiDolce

8 comments :

WONG SIKAMPUH said...

Berkunjung malam kawan...Visit me back n coment my post

assila. said...

nie jehan ke? haha. lain gila okayy.

Izat Tarmizi said...

ko try translate ke english guna google translator tu..orang asli dah jadi original..hahah

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

cm x sesuai je... sbb muka dia lebar laaaaaa

zaza said...

jehan ni sweet jer tp apsal potong rmbut gtu... org asli??? hehe.. ade la ckt kot...

aque said...

erk.. x sesuai la gaye rambut baru die tu.. no3....

miss dila said...

dr dlu mmg xska kat jehan miskin coz tp tgk pic ni smkin xska la plak..hudoh sunggoh hei

QieFLy si Dolce said...

@miss dila huhuhu tak le nak kata apa lah...setiap orang ada pandangan masing2...