Jul 18, 2010

Geo Lens Town kini boleh didapati di pasar malam

makcik bergosipyerrr betul cik tipahh oiiii buat apa aku nak tipu...anak si leha tu pakai lens pasar malam jer skang ni tu pasal depa cantik...

MySpacehehe betul la kata makcik kita tu yer tak sia-sia dorang bergosip sebab Geo Lens Town kini ada dijual kat pasar malam....since aku ni pun rabun tahap gaban klu tak pakai lens or glasses mmg tak nampak jalan la alamatnyer...So dalam aku nak order lens melalui online tu makan masa dalam sebulan juga lah baru dapat...lepas tu dalam beberapa minggu yang lepas aku ternampak booth lens yang dibuka kat pasar malam memang sebijik dalam online...mula-mula tu aku memang rasa was-was kan tapi aku tawarkan hati je try n error then resultnya ok jer setakat ni aku pakai alhamdulillah takde masalah....

geo lens towncasing ni klu beli lens dia jual 10$
klu beli casing jer 15$

geo lens townkalau beli dengan lens = Percuma
kalau beli casin gjer = 10$ klu tak silap r

geo lens towndalam casing comel tu...siap kelengkapan untuk lens...

Time : 6.00pm ~ 11.00 pm

wednesday : Taman Connaught

friday : Cheras LEISURE MALL

saturday : Pandan Jaya

P/s : so uolsss tunggu apa lagi pergi la ke tempat yang berhampiran....

QieflysiDolce

6 comments :

AISHA SAAD said...

knp aku tak boleh pakai this lens?
my eye saket sgt!
tapi it's cheap, and chantek jugakkk!
ahhh.

rhapsody LiN said...

huhu.. x berani nk beli yg biase2 ni.
x yakin...

PinQib said...

lawa gak bekas2 lens ni smue yer.. alhamdulillah.. smuat mata ak ok..

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Wo ai ni♥

alinac lover said...

ala..nk casing tu la..asal kt sni xde jual ek~

Nieylicio Kerolicio said...

cutenyer..

GEO LENS TOWN said...

thank you for supporting GEO LENS TOWN.
sorry, for the little lens case is only RM2/one only.

http://geolens-town.blogspot.com