Jul 9, 2010

GIVE AWAY – JIJA’s LOVELY COTTAGE

MySpace1st of all thanx to Mish Lynn coz tagged kita untuk join Give Away ni and also tak lupa juga kepada tuan rumah Mish Jija the lovely cottage buat give away untuk blogger tercinta. Korang tau tak Mish Jija buat Give Away ni sempena apa?? mesti hari yang terindah bagi beliau kan. Happy bufday Miss Jija!!!give awayklu salah info ko lenyek Miss Lynn yer hahaha..so syarat dia senang je sila tengok dibawah ini :

  • korang kena follow Mish Jija wajib taw...tapi kalau korang nak follow aku tak wajib pun :P
  • korang kena "link"kan blog Miss Jija kat entry korang
  • korang kena TAG member terdekat tersayang terlekat and what so ever.
  • last but not least letak permalik korang kat comment box.
ok sekarang ni jom tengok hadiah dia memang GLAM uolss... :

bread box1st : Bread box

spoon box cute2nd : spoon box

cutlery holde3rd : Cutlery holder

dan aku Tag beberapa orang yang aku rasa sesuai dan berjiwa pink :

p/s : untuk berita selanjutnya sila rujuk dekat sini Miss JIJA
QieflysiDolce

6 comments :

NiZaM Limited said...

owh..cool..
gudluck la ye.. :)

QieFLy si Dolce said...

@NiZaM Limitedthanx nizam...

NaNaJoe said...

wah2!!
name nana kat ctu!!
nasib kaler pink!
hehehe~~ thanx a lot k~ :)

miszlullaby said...

klo qiefly menang ni..ML tumpang simpan roti.hihi..=P

miszlullaby said...

spoonbox tu coklat ke?nmpk sedap..hihi

QieFLy si Dolce said...

@miszlullabyhehehe lebih kurang mcm tu la nampaknya....