Hari ini aku stress dan down. Mungkin ini sudah takdir bagi ku

c902 were lostmy phone were lost....how dramatic

MySpaceuolsss...sedih sangat hari ini sampai tak ada mood nak update entry berikutnya...ni pun tengah tension...phone kesayangan aku dah hilang petang tadi selepas aku jumpa member aku...tempat kejadian kat Kg Baru dan aku start perasaan phone aku hilang waktu aku kat Maxis Center KLCC....arghhhh tak ada mood mahu teruskan lagi...
c902 sony cybershotmy baby c902 sony cyber shot...lepas ni susah la aku nak snap pic...time g bali1 & bali2 pun phone ni yang banyak berjasa uolsss....

P/s : aku yakin ini semua ada hikmahnya....MySpace
QieflysiDolce

7 comments :

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

tu r ko..sibuk scanning je..lain kali gantung kat leher fon tu..x pon gam kat pinggang

I n n z said...

sabar ye qief ;)

assila. said...

sabar ye. setiap perkara yang jadi mesti ada hikmahnya. mn tau t nak dpt hp lebih baik. jgn sedih2 ehh.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

huhuu~ sakit hati bila fon hilang.. fon tu dah mcm nyawa kan? sabau jelah..

Farihah Ahmad said...

erk.. speechless. cuma mampu ksian jee... be strong oke..?

alinac lover said...

laaaa..hilang cemana?jatuh ke kena rembat??

NaNaJoe said...

aishooo...
sabar ye kamoo~ :)