Hospital Orang Utan. Comel sungguh !!!

Jangan ingat manusia je ada special hospital..orang utan pown ader juga ok. Seperti yang kita tahu Orang utan ni kira spesis yang terancam gak la so that's why la dorang kena perlu menjaga baby2 orang utan ni bagi mengelakkan dorang ni dari pupus. Dah lama rasanya aku tak pergi ke Sepilok kat Sandakan..last aku pergi pun aku dah tak sure bila. so apa pown korang layanla gambar baby orang utan ni yer....MySpaceyeay!!!

baby orang utan
baby orang utan
baby orang utan
baby orang utan
baby orang utan
baby orang utan
P/S : hah macam mana comel kannn....
QieflysiDolce