Jul 8, 2010

"I Love to Touch My _____"


nokia ekspress musicyer kenapa saya teringin sangat nak menggunakan hadphone Touch screen sebab housemate aku ZUZU telah terlebih dahulu membeli Nokia Express Music Touch Screen. Tapi takpe manalah tahu nasib aku bertuah dapat phone dari LG Cookie Touch Screen MySpace ouh dear i just cant wait...ok straight to the point kenapa aku berminat dengan LG Cookie 3G, LG Cookie Plus and LG Cookie Fresh malah ianya juga terdapat dalam 5 pilihan warna yang menarik dan kenapa saya suka Handphone LG Touch Screen kerana :
  • aku boleh surfing internet kat mana-mana je. Takdela nak usung laptop aku kehulu hilir.
  • suka dengan wide screen..!! puas apabila aku melihat video clip atau gambar.
  • design dia yang begitu padat membuatkan ianya mudah di bawah ke mana-mana sahaja.
  • mudah dikendalikan tanpa menggunakan button.
  • hehe terasa lebih cool apabila aku menggunakan "LG SENTUH SAYA"

dan apa yang paling penting Nuffnang bersama dengan LG akan menganjurkan :



LG Cookie Monster Party Khas untuk Nuffnangers!!!
OMG...i bet its gonna be a GLAMOUROUS party ever....


dalam setiap party sure ada host yang akan mengGLAM kan party tersebut betul tak??? Ladies and Gentlemen i present to you our GLAM host KENNYSIA

rawrrr!!!!...

Informasi mengenai LG Cookies Monster Party :


Date : 24 July 2010 (Saturday)
Time : 6PM - 10PM
Venue : Neutral Club, Jalan P.Ramlee
klik sini untuk ketahui lebih lanjut mengenai Party monsters...

women screami'll shout out and loud.....

dan ini adalah aku jadi zombie monster hahaha


P/S : harap dapat jumpa korang semua kat sana tu pun kalau aku kena invite hehehe....

QieflysiDolce

4 comments :

zaza said...

hehe.. zaza teringin gk nk g.. siap pakai mask bagai..nway, nnt tlg kim slm kt monsters yg lain k.. ;p good luck!!

QieFLy si Dolce said...

@zaza
gurlll u should join... :P

miszlullaby said...

hihi...mcm susah jek nak kene invite.
btween,ML pakai LG gak,tp bukanla LG cookie.hehe..LGku990.Tapi ML nak jual da..=(

NaNaJoe said...

qief nant dpt 2 bg nana 1 k..
smoga kamu terpilih ke sana k~ :)