Ingat lagi pada bola telur ni

bola telur gameinilah dia bola telur tu :P
MySpacehehehe maafla kalau tajuk di atas tak kena yer sebab saya memang dari dulu lagi tak tahu nama benda ni. Apa yang aku tahu time zaman jahiliah aku dulu asal je nak g sekolah petang confirm nyer la aku akan bazir 1$ untuk beli bola telur ni haha. Ada macam-macam kat dalam bola telur tu ada key-chain, torch light mini dan banyak lagi. Time aku ni murah je kot 20sen je satu bola kecik tu cuma sekarang ni je yang mahal sampai beringgit-ringgit sekali putar hehe.

OOO yer...sebelum saya lupa saya nak minta pendapat korang semua korang perasan tak my previous entry font guna color Purple tapi sekarang ni saya dah tukar ke color putih...the reason aku tukar font aku ke color putih cause background itam so bagi pendapat aku senang la bagi korang baca entry ni takde la tiap kali baca entry aku korang kena migrain kena standby ubat n air secawan kat tangan. MySpacemencik mencik

bukan apa uolsss ada request dari jiran kita iindonesia nama blog dia WONG SIKAMPUH agar aku menukar font color. Kalau macam tu terpaksalah aku tukar ke color purple @ pink, kang aku tak tukar mau dimandremnya aku hahahah....

kucing angkat tangan comelbaiklah en Wong Sikampuh aku dah tukar font color aku....

P/s : tersangat lari tajuk dari bola telur ke Font color entry...yer


12 comments :

I n n z said...

adik kite suke la beli mende neyh .
pastu dpt cincin plastik la .
dapat rantai lah .
hehe xD

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

mest ingat.. sumi panggil telur dinosor... ahaha.. main tikam2.. dapat cincin ke rantai ke dlm telur tu.. xpun yg gatget utk bela pet tu..

NiZaM Limited said...

haha..paling baru saya main nak dapatkan rubik cube yg kecik..comey je..ade lg simpan smpai skrg..ngehh..

NaNaJoe said...

skrg mmg singgit..mahal gler!!huhuhuh~~

font ni ok jew..
mmg senang nak bace.
yg penting, jgn byk sgt kaler~ :)

WONG SIKAMPUH said...

Wah colour nie dah sesuai kawan...Enak di baca...Terus semangat kawan..Salam

WONG SIKAMPUH said...

Wah colour nie dah sesuai kawan...Enak di baca...Terus semangat kawan..Salam

miZz_nizZ said...

knangan beb bola telur ni..dlu aku kumpul syiling juz nk tikam benda ni la..ala..walaupun bnda2 bodo tp ttap mnrik phtian aku utk trus boh syiling dlm tu.haha

eLLa said...

aah kaler daa okey daa..
dulu mesti sibuk2 kumpul duit syiling nak maen benda nie..tpi mesti xdpt aper yg sye nak;(

Farihah Ahmad said...

ok2 jehh. xde la smpy kena migrain, kena standby ubat n air secawan kat tangan =)

miszlullaby said...

purple pon okeyh..
ML pun suke main telur tu dulu...habis duit skola kat ctu jek.kiki

fndrocka said...

ku dulu yang telu2 ni tak berapa minat sangat..aku lebih kepada yg keluar kad tu...gila babi punya smenagat nak beli..abis duit mak bapak aku korek,langsung tak mendatangkan untung
Peluk Cium Romantiklah sangat

tieha ismail said...

slalu gak bli mnde nieyh...haishhh...masa kecik, sume mnde nk bli.....