Jul 18, 2010

Jumpa dekat LG Cookie monster Party.....

monster costume partycomelkan mereka ini....

MySpacesuppose aku update blog pada pukul 8Pm tadi disebabkan aku malas kok 11 lebih baru aku ada mood nak update...Kalau nak berblogging ni kena la rajin kannn baru lah visitor ramai nak melekat...walaupun sikit visitor yang bertandang kat blog aku ini tapi aku bersyukur dan berterima kasih sangat ada orang sudi baca blog aku walaupun tak seberapa ini...MySpacehaha mcm dapat award pula kannn uolsss....ok mari lihat invitation yang aku dapat dari Uncle Nuffnang

nuffnang invitationklik smpi dia membesar ok....

ok kembali kePangkal jalan, sebelum ni aku ada membuat entry LG dan aku telah berjaya dijemput untuk memeriahkan party tersebut....Party ni dianjurkan oleh LG sendiri dengan kerjasam dari Uncle Nuffnang dengan bertemakan Monster Party Costume...dan aku masih lagi terkial-kial mencari idea raksasa apa yang sesuai dengan karakter aku yang comel ini MySpace...jgn perli tak elok taw :P

enstienadakah ini sesuai dgn aku hahahha ouh tidakk mungkin yer kawan-kawan....

cookie monsterkalau yang ni pown ok gak...dah nama pown cookies monster :P

p/s : sapa yang dapat g tu jumpa kat sana la yer....

QieflysiDolce

3 comments :

ijat_asni said...

waa
jeleznye
nak ikot gak

darkbatman said...

haha.. qief, dis time aie xdpt g.. adik aie yg wakilkan..ehe

Hamzah Ian said...

gua dapat jugak weh.. so nak pakai ape??