Kini kamu boleh bawa Bunkface (CelebriDucks)mandi bersama.

celebriducks bunkface the coolest Bunkface....
MySpacemaafkan aku jika tajuk blog aku ini berlainan dengan isinya...tapi betul apa skang ni Bunkface dah menjadi "Selebriti Itik"...kita patut bangga dengan group anak muda ini kerana mengharumkan nama malaysia kini mereka adalah satu-satunya yang pertama di asia keluar dengan produk CelebriDucks...jangan macam-macam ok sebab banyak artis antarabangsa yang dijelmakan contoh seperti Elvis Presley, Micheal Jackson dan banyak lagi...

MySpaceuntuk pengetahun korang semua patung ni dah pun release pada 24July 2010 yang lepas dan kini korang boleh dapat patung itik dengan harga RM85.00 tiap satu...bagi korang yang meminati group Bunkface ni korang boleh lah bawa "mereka" tiap kali mandi haha...

celebriducks samSam

celebriducks paanPaan

celebriducks youkYouk

nak tahu lebih lanjut klik www.broadwayacres.net
sumber berita Mangga


P/S : cepat sapa yang baik hati hari ini...aku nak sekorMySpace
QieflysiDolce

4 comments :

NaNaJoe said...

xsanggup wooo...
huhuhu~~
kang nana syg diorg mmg tgok nana mandi~ :P

zaza said...

hye qiefly...
comel jugak patung2 ni... ;)

QieFLy si Dolce said...

@zazahye zaza...yess patung ni mmg comel...

velasrizal said...

wah dh ada patung diorg skrh ni..

Poligami Bukan Cara Kawal Nafsu ?