LG Cookie Monster party - part 2 final

part 2 is now release....

ok seperti yang dijanjikan aku akan tetap gigihkan diri untuk mengupload entry LG Cookie Monster Party part 2...MySpacedan dalam entry part 2 ni lebih kepada aktiviti yang diadakan kat dalam club tersebut...sekarang biar gambar menceritakan segalanya....MySpace

sebelum party start kenalah ada sepatah dua kata dari Nicholas Chay (vampire versi baik :P)

the Red astonishing diva Red Mummy...her dress is blue color but then am quite envy on her boots...darling i makan hati u taw... :p

wahhh congrats to Mr. eyriqazz menang lucky draw

wahh tak lupa juga kepada Cik Lily Putih beliau pun dapat lucky draw...congrats

blogger tercomel tak lain tak bukan Miss Aud

one of the monster....

huh sempat lagi aku dengan DD berposing bersama orang kuat nuffnang iaitu Nicholas Chay

alahaiiii comel sungguh costume dia kan...lilo n stitch

akak cantik dari LG krew datang buat lawatan...uolss sempat lagi berposing kann...nanti boleh keje kat LG kannn :p

makan tme...vampire kena juga cabut gigi palsu uolsss...kalau tak tak boleh nak kunyah pasta itu :p

picture ini penuh dengan drama...si ibu memberi si anak minum melalui straw...susah wey nak pasang balik kepala tu once take off... :p

persembahan yang cukup catchy dari wonder Nuffies...untuk video klik dibawah




pertandingan makan chipsmore tercepat...dan Yeejin adalah pemenangnya...untuk video klik dibawah




Male & Female best dress nominees....and the winner is DD the Predator

separuh dari blogger yang menghadirkan diri...

P/S : maaf ya kawan-kawan takde part 3 sebab semua aku dah sumbat masuk :p
QieflysiDolce

11 comments :

AZIZUL HASIMIE OSMAN said...

tahniah uols..dd mng apa ek?
meletop n clust uols dgn custome itewww..
mak makan ati yer

MsXeRoZ Nicole said...

helo~ rupa rupanya u yang ada dlm costume unik itu. =) Nice knowing you, monster ^^

Mah@mahu said...

wahh tahniah makan hati lah yer... dd dpt handphone tahniah sekali lagi tak sia2 berpanas pakai costume..

Simon Seow said...

Kostum awak best juga.

Alan said...

macam best je

LiFe KaMi said...

wah mmg best.. nice things..

touya said...

apasal monster yang pompuan comel-comel ?

QieFLy si Dolce said...

@touya hurm sebb dorang ni more into cute stuff kot :p ...

aZLiNa aZiZ said...

Hai, sabahan blogger? Selamat berkenalan. Memang menarik lah. Sebab majoriti saya tanya kat Queen, dorang tak bape nak kenal blog berbanding FB, tapi nampaknya, saya tersilap ni. *happy sebab dapat kenal Sabahan blogger walaupun saya berasal dari Batu Pahat tapi sekarang sudah menetap di KK dan menjadi Mrs. Sabahan ni. ;p

Hamzah Ian said...

hei.. nice costume u got there.. hehe.. kalau la menang talipon tu mmg best..

Azham Vosovic said...

hehehe....mmg best kan?