Jul 11, 2010

Mahu makan nasi kukus ayam berempah, tapi aku hampah!!!

nasi kukus ayam berempahNasi kukus ayam berempah + campur kelengkapan motor :P

Ouh tidak!!! MySpace aku ingatkan pada malam itu aku dapat makan nasi kukus ayam berempah tapi aku hampa dan kecewa kerana aku tipah tertipu. Restoran tu kalau tak silap memang dah buka lama tapi aku tak pernah pergi pun sebab aku malas nak melintas jalan untuk keseberang tambahan pula banner sebesar alam tu sering menarik perhatian aku untuk makan kat sana. So pada malam itu aku mengidam nak makan nasi ayam berempah aku gigih juga pergi lepas tu sampai je aku kat restoran tu aku terkesima seketika uolsss. Aku mencari-cari mana nasi kukus ayam berempahnya tu sambil menggaru kepala aku yang tak gatal ni. Rupa-rupanya restoran tu dah tukar kepada kedai jual spare part motosikal je uolss.

MySpaceaku lari laju-laju membawa diri katanya sebab tak dapat makan nasi berempah tu uolss. Kalau yer pun dah tukar kedai banner tu tak reti2 ke nak tanggal. Lepas tu siap letak no telefon untuk pesanan dan tempahan ok memang tak tahan statement banner tu.

mad marah angry rasa macam nak makan orang jer....

P/S : nampaknya aku makan tayar motor je la uolsss....

QieflysiDolce

8 comments :

xazryx said...

try ar mkn nasi kukus kt ttdi jaya .best !

QieFLy si Dolce said...

@xazryxouh yeker...thanx pape nanti kita g try :P

alinac lover said...

waaaa..mmg skit hati la klo kena gtu kan~

QieFLy si Dolce said...

@alinac loverexactly.... :p

faiz said...

sedapnya nasi kukus ayam berempah..mengiur plak..huhu

NaNaJoe said...

cheh!!
hahaha...
at least trunkan la banner tu..
aisyooo~~ :P

dada24 Xu said...

omega replica watches
polo ralph lauren
jordan pas cher
hugo boss outlet online
ugg canada sale
adidas pure boost black
michael kors outlet store
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
timberland shoes
buy red bottoms
hollister kids
chi flat iron
north face outlet
christian louboutin outlet
louis vuitton purse
fitflop uk
michael kors outlet
michael kors bags
vans store
abercrombie outlet
adidas trainers
longchamp uk
longchamp bag
ecco outlet
canada goose uk
ray bans
louis vuitton outlet online
polo ralph lauren men
reebok
jordans
burberry bags
20160806CAIYAN

Pengobatan Penyakit Insomnia said...


Very Nice Blog Updation Keep Updating !!

Cara Mengobati Penyakit Gagal Ginjal
Cara Paling Ampuh Mengobati penyakit Hipotiroid
Cara Alami Untuk Mengobati Batuk Kronis
Cara Mengobati Penyakit Usus Buntu
Pengobatan Kelenjar Tiroid
Cara Mengobati Penyakit Ambeien Sampai Tuntas