Mahu makan nasi kukus ayam berempah, tapi aku hampah!!!

nasi kukus ayam berempahNasi kukus ayam berempah + campur kelengkapan motor :P

Ouh tidak!!! MySpace aku ingatkan pada malam itu aku dapat makan nasi kukus ayam berempah tapi aku hampa dan kecewa kerana aku tipah tertipu. Restoran tu kalau tak silap memang dah buka lama tapi aku tak pernah pergi pun sebab aku malas nak melintas jalan untuk keseberang tambahan pula banner sebesar alam tu sering menarik perhatian aku untuk makan kat sana. So pada malam itu aku mengidam nak makan nasi ayam berempah aku gigih juga pergi lepas tu sampai je aku kat restoran tu aku terkesima seketika uolsss. Aku mencari-cari mana nasi kukus ayam berempahnya tu sambil menggaru kepala aku yang tak gatal ni. Rupa-rupanya restoran tu dah tukar kepada kedai jual spare part motosikal je uolss.

MySpaceaku lari laju-laju membawa diri katanya sebab tak dapat makan nasi berempah tu uolss. Kalau yer pun dah tukar kedai banner tu tak reti2 ke nak tanggal. Lepas tu siap letak no telefon untuk pesanan dan tempahan ok memang tak tahan statement banner tu.

mad marah angry rasa macam nak makan orang jer....

P/S : nampaknya aku makan tayar motor je la uolsss....

QieflysiDolce