Nyah kalau ko peminat fanatik Uncle Ben sekali pun. Tak perlu lah sampai macam tu sekali.

bapokkalau nak drag yer pun jangan lah sampai pecah lobang uolss...dipandang keji taw haha
MySpacehahahaha....aku penat sangat baru balik dari kampus lepas tu aku berBW dengan harapan aku nak tidur kejap tapi tak jadi uolss...sebb apa sebab aku terjumpa satu spekulasi besar melibat kan diantara Uncle Ben dengan "peminat" fanatik nya Ben Nyah...aku malas nak komen2 lebih-lebih tapi korang semua bolh tafsirkan :P



header ben nyah ashaariuncle Ben blogger yang sedia diketahui umu....
TAG LINE : "Jangan bagi aku membebel"
Uncle Ben


header ben ashaarikemunculan baru start pada rabu July 12 ,2010
TAG LINE : "Jangan bagi mak membebel nyah"
BEN NYAH

P/s : walaupun ko baru start berblogging namun visitor ko memang mcm pisang goreng panas

17 comments :

sI tEDI said...

saya suka!!

maCy said...

gila kelakar.. haha

||| PöJìé PööH ||| said...

**pitammmm!

Love,
PojiePooh Abdullah

syAzAnA said...

yepp. bukan apa. cuma sebijik giler nyah tuh ekut ben. adeshh. now, ben dah tukar layout dah. tngok lah sendirikk. sje nak pemes cam ben kot. huhu

sarah shafie said...

haha..mmg same sejibik..

AiN Z said...

ha ah, hehe.. sebijik gile.. dia peminat ben kot.. hehe

Lelord said...

muahahhahha klako

LiFe KaMi said...

tak bole blah beb..

Ieda Al-Habsyi said...

hakhakhak! lucu! :)

elmo blurb said...

cian uncle kene camtu sekalik. -_-"

Terry The Terrible said...

pengsan tengok gambar nyah iteww..

darkbatman said...

skg ne niat berblogging kdg2 hampir terhenti sbb bende2 cmne.. tp blm lg stop cz semangat masih kuat cz kwn2 ramai support.hehe

Puan aiNa Rahman said...

ahahaha...adoiii Ben Nyah la pulak..seb baik bukan Ben 10..ahaha.

Miz CanisTaL said...

haha... mcm2...

noorfarahim bt azemi said...

i lyke...kuning tuh...hahaha

jack said...

diz is amazing! LOL

elisha said...

Mak ooi.